Szekeres Viktor

Ütősen kezdődik az új, alternatív világokban játszódó sorozat - itt a videó

Az NBC feltette a netre egyik új sorozatának kezdő 8 percét. Kérdés, hogy a nem túl egyszerű szerkezetű Awake fel tudja-e kelteni a nézők kíváncsiságát, vagy csendben elhal?

Érdekes koncepcióval bír az amerikai NBC csatorna egyik új sorozata, az Awake című krimi. A főhős ugyanis egy autóbalesetet szenved családjával, feleségével és fiával, melyet ő ugyan túlél, de az egyik családtagját elveszíti. Azonban, hogy melyiket, azt ő sem tudja, mert "egyik életében" a fia, míg "másik életében" a felesége maradt életben - nyilvánvaló, hogy az egyik világot csak álmodja, azonban maga sem tudja, hogy melyik a képzeletbeli és melyik az igazi, így mindkettőt megpróbálja minél teljesebben megélni, miközben persze végzi a munkáját és próbál fényt deríteni az igazságra.


Mindenképpen ambiciózus projekt az Awake, melynek története ugyan kreatív, de egyáltalán nem biztos, hogy felkelti az átlagnéző figyelmét. A sorozatot az a Kyle Killen jegyzi, akinek 2010/11-es próbálkozása, a Lone Star az évad egyik legjobb kritikákat kapó szériája volt, azonban a nézettsége miatt csak két epizód került belőle bemutatásra. A főszerepben Jason Isaacset láthatjuk majd, mellette pedig B.D. Wong, Cherry Jones, Dylan Minnette, Laura Allen, Michaela McManus, Steve Harris és Wilmer Valderrama lesz benne majdnem minden epizódban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sata75 #5
    "lyúz" szerintem pontos j

    a film bukni fog, túl bonyolult az amcsiknak:(
  • NEXUS6 #4
    Ály szí! Tenk lyú!

    Enivéj, áj lájk disz kálynd of filmsz, bát it íz veri szimilár tu dö vannillia szkáj. Förszt tájm itsz ő gúd ájdiö bát szekond and törd tájm itsz geting be boring. Szamván hu dont nó vedör hi iz szliping or övéken, and aftör ten epizódsz kriétorz ken tel lyú, jesz hi drímsz. Ó ké, end den vat?
    Vat iz dö revölésön, dö nyú ikszpiriönsz.

    It iz lájk Loszt, der iz alvéjz szamfing nyú, öboút dö keriktörz, bát dö frém sztori olvéjz cséncsing. Szó if ju lyúz szám epizódz, lyu lúz riölli náfing!
  • Skyline85 #3
    Jonak tunik.
  • lammaer #2
    Tu bi in pikcsör, ju hev tu ték a fotó on ju.
  • NEXUS6 #1
    Mivaaaan!?

    Im not in pikcsör!