Szekeres Viktor

Tévésorozat lesz a Légióból

Sokan várták, de végül összességében csalódást okozott a Légió című természetfölötti thriller. Most itt a lehetőség, hogy revideálják magukat a készítők, hiszen a tévésorozatot tervezik belőle.

Az Úr elveszti hitét az emberiségben, megelégeli bűneit. Gábriel arkangyal vezetésével leküldi a Földre az angyalok légióját, hogy pusztítsák el az emberi fajt. A mennybéli sereg azonban nem várt ellenállásba ütközik. Az emberiség egyetlen reménysége az új-mexikói sivatag egyik pihenőhelyén dolgozó, illetve veszteglő néhány emberben van, akik akaratlanul is az apokalipszis frontvonalában találják magukat. Szerencsére Mihály arkangyal a segítségükre siet. Hamarosan kiderül, hogy feladatuk a várandós pincérnő védelme, aki a második Messiást, az emberiség utolsó reményét hordja a szíve alatt. - ez nagyjából a Légió című mozifilm története, amit minden bizonnyal jó páran láttak idehaza is.


A film nem volt túl erős, az érdekes alapsztorit sikerült érdektelen megvalósítással feldolgozni, így egyelőre nem is nagyon tudjuk, hogy mennyire számít jó hírnek, hogy az amerikai scifi-csatorna, a Syfy el akarja készíteni a Légió (The Legion) sorozatverzióját. A pilotot a film rendezője, Scott Stewart dirigálná, az író pedig Vaun Wilmott. Arról nem tudni, hogy a mozifilmből bárki is feltűnne a sorozatverzióban, de az biztos, hogy ha a filmet moziban megnézők egy része a sorozatot is bevállalná, akkor még sikeres is lehet a produkció. (A Légió 2010-ben Amerikában 40, a világ többi részén pedig 28 millió dollár bevételt hozott.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Nekem tetszett a film is, igaz többet ki lehetett volna hozni belőle, de szórakoztató volt.
  • xido #1
    Díjaznám..főleg ha esetleg újra is gondolnák valamelyest..és nem arról szólna majd,hogy részenként egy menekülési checkpoint,ahol újabb megszállt emberhorda jön rájuk