Szekeres Viktor

Sokkoló fejlövés és kőkemény tekintet a Dredd új fotóin

A képek és a történet alapján meglehetősen borús hangulatú filmnek ígérkezik az ősszel mozikba kerülő Dredd, amely inkább az eredeti képregényre fog hasonlítani, nem pedig a Stallone-filmre.

Hála a 2000AD-nek, újabb négy fénykép került az Amerikában szeptember 21-én bemutatásra kerülő Dreddből. A Judge Dredd képregények alapján készült scifit 3D-ben és 2D-ben is meg lehet majd nézni, s mivel a 90-es évekbeli Sylvester Stallone-filmnek köszönhetően nálunk is eléggé ismert a főszereplő neve, valószínűleg mi sem fogunk lemaradni Peter Travis rendező filmjéről, illetve Karl Urban, a lenti képeken újfent megcsodálható büntető tekintetéről. (Illetve annak hiányáról, de a sisak mögött el tudjuk képzelni, hogy milyen csúnyán nézhet a színész.)

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Mega City One elnevezésű város vad utcáin játszódó futurisztikus Dredd egy olyan világba kalauzol el, ahol a nevezett településen csoportosul az emberi civilizáció maradéka, s melynek utcáin elit utcabírák csoportja tartja fenn a rendet. A bírák, ha valaki rossz fát tesz a tűzre, akár helyben is ítélkezhetnek, sőt, Dredd, a leghírhedtebb például ki is végezheti a bűnözőket súlyosabb vétség esetén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #15
    Innen :

    http://galaktika.postr.hu/u
  • blessyou #14
    Természetesen nem csak akkor lehet jó. De jó jelnek tartom, ha egy film felvállalja a magasabb korhatár-besorolást, ezzel együtt az esetleges kisebb nézőszámot, miközben ez a mai blockbuster-jelölt filmek esetében nem jellemző, és ha tehetik, akkor kerülik.
  • TreDoR #13
    Jah, sokkolóan gyenge fotók
  • winnie #12
    hogy jönnek ide a remake-ek?
  • Jawarider #11
    Lesz Rambo és Rocky remake is ?
  • Guren #10
    szerinted a színész vakon mászkált a forgatáson?
  • adampierson #9
    Ahogy ezt a fejlövéses képet elnézem, vagy a Kennedit megölt varázsgolyót szedték elő, vagy nem a képen szereplő hölgytől ered a lövedék, már a kiömlő agydarabok és vér útját nézve.

    De lehet, hogy csak sok "Helyszínezőket" nézek a tv-ben. XD
  • Zoliz #8
    Meg jo hogy rajta van a sisak, mintha egy BKV ellenort latnek.
  • Kensin #7
    Fura az a fejlövős kép, nincs se tűz mint a másik képen, se füst, csak glóriája van a fegyvernek. A szent géppityu Isten erejével büntet :)
  • gromgotth #6
    Én is remélem, hogy patakvér lesz meg repkedő testrészek/kiömlő belek. Hiszen egy film csak akkor lehet jó, ha vágóhídhoz szokott gyomor kell hozzá!