Szekeres Viktor

Megvan a Riddick főgonosza

Elkezdődött a Riddick című scifi szereposztása, s két kulcsszerep már gazdára is talált Vin Diesel legújabb filmjében, melyet még mindig nem tudni, hogy mikor terveznek bemutatni.

A Variety értesülései szerint megtalálták, hogy ki lesz Vin Diesel nagy ellenfele a Riddick-című scifiben, mely a Riddick-sorozat harmadik része lesz. A lap úgy tudja, hogy a spanyol Jordi Mollát választották ki a castingosok a készítőkkel egyetértésben, hogy eljátszhassa Santanát, a zsoldost, aki egy 8 fős csapat élén azt a megbízatást kapja, hogy kutassa föl és ölje meg Riddicket.

A nemrég a Kéjjel-nappal és a Colmbiana című filmekben is látott Molla nem az egyetlen színész, aki csatlakozik a scifihez, hiszen az is a napokban került napvilágra, hogy a Csillagközi rombolóból ismert Katee Sackhoff is benne lesz David Twohy filmjében. A hírek szerint a Battlestar Galactica Starbuckja a női főszereplő lesz, s ő is egy Riddick nyomába szegődő zsoldost fog alakítani, Dahlt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zomil #2
    Remélem sikerül ismét maradandot alkotni. Mondjuk nekem a 2. rész is nagyon tetszett, kicsit sajnálom, h nem olyan nagyszabásu produkcio lesz, pedig rengeteg lehetöség volt még abban a világban. De majd hátha ennek a sikere után ujra megprobálkoznak egy 2. részhez hasonlo filmmel :)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Két remek színész.
    Remélem, a film is jó lesz, mert "Riddick" a nagy kedvencem.