Szekeres Viktor

Vagy zseniális, vagy röhejes az Upside Down című scifi előzetese

Meglehetősen érdekes koncepcióval bír a Juan Diego Solanas által rendezett Upside Down című romantikus scifi, melynek előzeteséből meg is győződhetünk arról, hogy nem mindennapi élményben lehet részünk, ha beülünk rá.

Milyen az Upside Down előzetese?
  • Zseniális.
  • Röhejes.
2009-ben jelentették be az Upside Down című romantikus scifi elkészítését és egészen 2012 első hetéig kellett várni arra, hogy elkészüljön belőle egy előzetes. A trailer bár francia, az angolosok szerencséjére ez csak feliratokban mutatkozik meg, így a főszereplők, Jim Sturgess és Kirsten Dunst eredeti hangját lehet élvezni, amint a meglehetősen furcsa világban játszódó Rómeó és Júlia-szerű történet képsorai megelevenednek.


Az Upside Down egy, vagyis két olyan világban játszódik, melyek egymás alatt/felett helyezkednek el, miközben egymással szembe néznek, köszönhetően ellentétes irányú gravitációs mezejüknek. A történet egy fiúról és egy lányról szól, egyikük az alsó, másikuk a felső világban él, és sorsuk menthetetlenül összefonódik. Csakhogy ezt sokan nem nézik jó szemmel. A Juan Solanas által rendezett filmről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy valamikor 2012-ben kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bulics #9
    Viktor ha hallasz, ha olvasod ezt, én veled vagyok, nem vagy egyedül! Hallasz? Nem vagy egyedül...
  • Kindred Blades #8
    A fickó, tetszik vagy sem, újságíró.
    Egy újságírótól elvárja az ember, hogy tudjon fogalmazni, hogy legyen rendben a stilisztika és a szövegkohézió.
    Akinél nincs, az írjon a Hot, a Story vagy a Best magazinok valamelyikébe.
  • Merces #7
    ..ez van ha valaki kihuzza a gyufát a sorozatos hülyeségeivel, nincs ezen mit csodálkozni, biztos van hasonló a környezetedben......
  • kalapos01 #6
    Csak van pár ember, akinek ez a gumicsontja. Főleg, hogy most Jani lentről nem is értem, hogy mit akar írni arról, hogy miről tanult a héten a suliban. Kábé leírta, hogy zöld a fű meg, hogy csörög a vekker.
  • Kasya #5
    Aionozik és Fringét néz... :D
  • TreDoR #4
    Látom a forgatókönyvíró orrba-szájba AION-ozik...
  • Bulics #3
    KI az isten ez a Viktor nektek, hogy állandóan b*szogatjátok: "hé viktor tök hülye vagy lehagytál egy ékezetet..." Minden cikknél olvasom hogy Viktor nemnormális, mert vmi sz*rt, amit az égvilágon senki nem vesz észre, elírt, félreírt vagy "nemisúgyvan". De most komolyan, miért kell állandóan a másikat cseszegetni? Már vagy századszorra olvasom, és nem kijavítják a cikket hanem konkrétan lehülyézik az írót...
  • H3nG #2
    Viktor mikor jön már a zúzós januárunk lesz cikk? :/
  • endrev #1
    Viktor, hallottál már arról a szóról, hogy METAFORA? Alapvető irodalmi fogalom, szerintem ma már általános iskolai tananyag része, de legalább középiskolai. Fel se merülne a kérdés, hogy röhejes-e a trailer, mert az egész történet csupán egy végletekig kidolgozott metaforán alapul.