Szekeres Viktor

Ütős lett az új világvége film nyitójelenete

Érdekes, hogy 1-2 éve sokkal több film próbálta teljes nyitójelenetek netre tételével megnyerni a közönséget, mostanság viszont ismét háttérbe került ez a reklámozási forma. A The Divide azért megpróbálta.

Az amerikai mozik január 13-án fogják bemutatni a The Divide című posztapokaliptikus thrillert, s ezt a premiert reklámozandó a gyártó Anchor Bay Entertainment a netre is felpakolta a film nyitójelenetét abban a reményben, hogy olyanok figyelmét is felkelti, akik az előzetes alapján (ld. a videót alul) nem lelkesedtek annyira. (Valójában a nyitójelenet már év elején elérhető, de mivel eddig csak a fesztiválokat járta a The Divide, ezért most lett ismét aktuális, az Anchor Bay most kezdte el vadul promózni filmjét.)


A The Divide-ot az a Xavier Gens, aki 2007-ben látványosan elszúrta a Hitman - A bérgyilkost, de előtte olyan korrekt filmet készített, mint a Frontière(s), így valószínűleg a harmadik filmje után fogjuk eldönteni, hogy mennyire fogjuk várni jövőre tervezett, Cold Skin című filmjét, mely az Antarktiszon fog játszódni az I. világháború környékén. A The Divide szereplőgárdájában találhatunk pár ismertebb nevet, de inkább csak tévésorozatokból emlékezhetünk rájuk: Lauren German, Michael Biehn, Milo Ventimiglia, Courtney B. Vance, Ivan Gonzalez, Michael Eklund, Abbey Thickson, Ashton Holmes és Rosanna Arquette. (A történet egyébként 9 idegenről szól, akik lakóházuk földalatti bunkerjébe menekülnek egy nukleáris támadásnak tűnő jelenséget követően.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • birdo #3

    Okés...de lány vagy fiú ??
  • Wittgen #2
    Világvége film - inkább sima atomháború. A világ meg megy tovább :)
  • NEXUS6 #1
    "A történet egyébként 9 idegenről szól, akik lakóházuk földalatti bunkerjébe menekülnek egy nukleáris támadásnak tűnő jelenséget követően."
    Jó sztori, de egyértelmű, hogy a nyolcadik a gyilkos.