Szekeres Viktor

Japán előzetesekkel büntetnek 2012 nagy scifijei

Ha késlekednek az amerikai előzetesek, akkor Japánhoz fordulnak a netezők. Pár nap alatt 2012 két nagyszabású scifi is japán trailert kapott - mindkettőben Taylor Kitsch lesz a főszereplő.

Az elmúlt napokban megszaporodtak az új részletekkel támadó nemzetközi előzetesek. Nemrég a Bosszúállók német előzetesében láthattunk új jeleneteket, most pedig két japán trailert lehet megnézni, hogy lássuk, mire számíthatunk nemsokára a hazai mozikban, a filmek előtt. Egyrészt érkezett egy új John Carter-előzetese, mely elsődlegesen a Disney-scifi kerettörténetére koncentrál, arra, amikor Edgar Rice Burroughs (a John Carter of Mars regények írója) megkapja rejtélyes módon eltűnt rokonának, John Carternek a naplóját, hátha rájön, mi történhetett vele.


John Carter - International Trailer #1 [VOJP|HD] by cinemakervideo

És érkezett egy japán előzetes a Csatahajó (Battleship) című scifihez is, melyhez a címet a népszerű Torpedó társasjáték gyártója, a Habro licencelte. Sok újdonságot nem tudunk meg ebből sem, viszont azt ismét csak nyugtázhatjuk, hogy az elmúlt évek egyik legjobb tévésorozatának, a Friday night lights - Tiszta szívvel focinak egykori főszereplőjének, Taylor Kitsch-nek igencsak jó éve lesz a 2012-es. hiszen mindkét fent nevezett scifinek ő alakítja a főhősét.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    Latom hű maradtal a nevedhez...
    Emosnak kicsit oreg lennek, bar Te annak titulalsz csak nem tudom mi alapjan.
    Mi abban az erfelvagos dolog, hogy unalmas amikor minden fimben az ember gyoz?
    Irod a lenyeg az, hogy jo legyen egy film. Ez igy igaz de mikor jo egy film mikor mind majdnem ugyanarrol szol? Ennyi erovel ugyanazt a filmet megnezhetned 5x...
    NEM a gyozelem a fontos, de igy egy kaptafa mindegyik...
    ( ne legyunk mar ennyire onimadoak, hogy csak az ember azert is.. )
    Amugy meg tanulj egy kis kulturat baratom, nem nagy dolog...
  • Merces #4
    lol
  • kalapos01 #3
    Mi van, megnézted a végüket is?

    Bírom az ilyen érfelvágós emókat, akik besérülnek az ilyesmin. Ne ilyeneket nézz, hanem hasonló emósok öngyilkossági kísérleteit.

    (Nem mintha rohadtul nem lenne mindegy, hogy ki "győz", a lényeg, hogy a film jó legyen. De nem, neki a győzelem a fontos.)
  • Betonparaszt #2
    De be van savanyodva valaki. Nem kaptál ajándékot karácsonyra?
  • bmw #1
    Persze az ember mindenkit legyoz barmilyen fejlett is, hat ez mar marha unalmas....