Szekeres Viktor

Régi és új tévésorozatokkal erősít az RTL Klub

Január elejétől négy sorozattal erősíti esti műsorsávját az RTL Klub. A Nagyágyúk és a Tudorok most startol el a csatornán, míg a Ments meg!, valamint a Cobra 11 új epizódokkal folytatódhat.

2012-t új sorozatokkal fogja kezdeni az RTL Klub, valamint pár régebbi széria is visszatér, hogy premierepizódokkal jelentkezzen. Január 2-ától hétfőnként 22:05-től láthatják a nézők a Nagyágyúk (Big Shots) című 2007-ben megbukott amerikai sorozatot, ami négy menő üzletember munkahelyi és magánéleti dolgait mutatja be. Január 5-től csütörtök késő esténként jön az m1 által ősszel elkezdett, az HBO-n le-, DVD-n és Blu-ray lemezen pedig kiadott történelmi dráma, a Tudorok (Tudors), ami VIII. Henrik angol királyról és dinasztiájáról szól.

A visszatérő sorozatok között elsőként a január 6-án péntek késő este érkező a Ments meg!-et (Rescue Me) érdemes említeni - a New York-i tűzoltóság 62-es csapatának 2001. szeptember 11-e utáni életét feldolgozó amerikai dráma ötödik évada kerül képernyőre. Január 8-án 18 óra 55 perckor pedig visszatér az RTL Klubra a német autópálya rendőrökről szóló népszerű sorozat, a Cobra 11, méghozzá a 14. évad hetedik részével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gergely1991 #6
    3.Még nincs kész hozzá a szinkron.
  • kalapos01 #5
    Majd befejezik, hova sietsz. Ha ennyire függő vagy, kezeltesd.
  • Paul #4
    A Dr. Csont eléggé nézett volt ...amíg nem ismétléseket adtak belőle. Legalább az 5. évadot befejezhetnék.
  • Kelta #3
    Roopant egyszerű:

    1: túl sokba kerülnek
    2: felmérések szerint nálunk nem ua. amik sikeresek kint, nézd meg pl: sitcomokat..
  • donceleger #2
    Nem is értem, ha nem nézel tévét akkor miért kommentálod?

    Én bizony nézek, vagyis csak néznék, de ezeket biztosan nem fogom. A bukott sorozatokat én sem értem, teljesen felesleges.
    Van pár félbehagyott sorozat, amit nyugodtan folytathatnának! És ráadásul sikeresek is, mint pl. az Odaát! Csak 3 évadot adtak le, de már 7 évad is van belőle! Ez sikeres, és mégsem adják le tovább! Szomorú.
    De ott a Dr. Csont is! Az 5. évadot a 16. rész után abbahagyták, holott 22 részes, majd a 4. évadtól elkezdték ismételni! Egyébiránt ennek is 7 évada van már! Valaki mondja meg nekem, hogy miért nem a sikeres sorozatokat vetítik és miért a bukottakat adják le, és főleg miért ismétlésekkel bombáznak bennünket, ha vannak már újabb részek is??????????
  • Wittgen #1
    Nem értem miért jó bukott sorozatot megvenni és vetíteni, annak nincs vége, én utálom azokat a sorikat, amik nincsenek lezárva :) Persze, lehet, hogy már akkoriban megvették, csak a fiókban porosodott. Meg lehet, hogy nem összefüggő, nem ismerem.

    Na, mindegy is, úgysem nézek tv-n semmit.