Szekeres Viktor

Az RTL Klub délutáni szexsorozattal támad

Az RTL Klub jövőre új animációs sorozattal jelentkezik. Az A-HA! című szexuális ismeretterjesztő sorozat a tervek szerint szombaton és vasárnap lesz majd látható.

Az RTL Klub közleménye szerint 2012. január 7-től szombat és vasárnap kora délután sugározza az csatorna az A-HA! című, tinédzsereknek szóló, szexuális ismeretterjesztő animációs sorozat 7 epizódját. A rövid, de állítülag nagyon hasznos információkkal teli részek "a felnőtté válás rögös útjában" igyekeznek segítséget nyújtani a felnövekvő generáció számára.

Az A-HA! Országos Szexuális és Mentálhigiénés Felvilágosító Program keretein belül a szakemberek segítenek választ adni a fiatalok azon kérdéseire, amiket esetleg fel sem tettek volna senkinek. Az oktatóprogram egyébként idén már tíz éves. Az évek alatt összegyűlt tapasztalatok és észrevételek alapján pedig most egy televíziós sorozat keretein belül osztják meg tudásukat a szakemberek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bringalove #5
    Pont az RTL... Nem tudom, de a Való Világ és a többi sorozatai után (nem nézek TV-t, Showder Klub-ot igen, de azt hiszem, az még nézhető, bár mióta Rádiókabarét hallgatok, már az se nagyon érdekel), amiben harcsaszájú rémségek, idióta barbárok gyűrik össze a lepedőiket, külön "prostituált" képző sorozatokat (Benkő feleséget keres, vagy mi a fene, öregebb rokonok mesélik...) vetítenek, megáll az eszem.
    De most komolyan! Ők akarnak felvilágosítani. Kérdés, miért ők? Apu-anyu hol van? Meg már hova, iskolákban van, oviban is lassan elkezdik (de szeretem én a South Parkot, van benne egy ide vágó rész :) ).
    Mit is akarnak tanítani? Jó, gondolom, nem lesznek hűek az eddigi tendenciához, és nem az Anál-Vadász 9-et fogják 7 részletben, alámondással sugározni. De mit, mikor? Ja persze, majd valameik beteg sorozatuk után, este, mikor mindenki alszik, majd el kezdik mondani, hogy azzal "kefélj", akit szeretsz, ne váltogasd partnered, mint az alsógatyád, és használj óvszert. Ellentétben az aznap lesugárzott jelenetekkel...
    Komolyan nem értem ezt a témát, szeretném elolvasni mások véleményét is ebben a témában, mert nem értem, mit nyújthat egy ilyen sorozat. Ha valaki szüleitől (mert nincsenek vagy más okból nem képesek a gyereknek egy egészséges képet adni a világról) nem jut ilyen információhoz, akkor ott az iskola. Azt se tartom helyesnek, bár a szülők... akkor már inkább az iskolában, mint sehol, nem?
    Iskolában elmondják a veszélyeket, azok elhárítását, hogyan tartsd karban a "felszereléseket". Mi kell még? Mi kellhet még? Jól jön még az infó, ha egyszer szülő lesz az ember :D.
  • shenmuedc #4
    Hát igen az hogy szexel valaki, még nem felnőtt.Jobb ha nem az xxx videók a tanítómester.
  • jackoneill90 #3
    "televíziós sorozat keretein belül osztják meg tudásukat a szakemberek. " Legyen élőszereplős oszt jó napot. Amúgy meg a neten már ottvannak a 10 évesek is ha kíváncsi valamiképp úgyis rákeres a dolgokra.
  • Szefmester #2
    De nem az egészséges félét tanulnák. Feltéved a napiszarra és ha azt hiszi az a normális akkor vége a világnak.
  • finizlik #1
    Szerintem bőven elég ha beköttetik a gyereknek az internetet...

    Nem a leg humánusabb de a legbiztosabb módja a megismerésnek