Szekeres Viktor

Újabb valóságshow-s szereplésre vette rá az X-Faktorosokat az RTL Klub

A Való Világ 5 játékosai újabb kihívás előtt állnak, ugyanis hétfőn kezdetét vette az X-Faktor Duett Hét. A különleges énekverseny győztes párjának jutalma a lila kendő.

Az RTL Klub közleménye szerint az X-Faktor sztárjai Kocsis Tibor, Muri Enikő, Vastag Csaba és Király L. Norbi új szerepben mutatkoznak be a Való Világban. Ízelítőt kapnak a mentorok munkájából, ugyanis kevesebb, mint egy hét alatt kell a játékosokat felkészíteni egy énekes produkció bemutatására. Hétfőn meghallgatták a játékosokat a mentorok, majd eldöntötték a párosok összeállítását. Kocsis Tibor mentoráltjai; Csaba és Vera, Muri Enikő Attilát és Seherezádét választotta, Vastag Csaba Kingát és Fecót készíti fel, Király L. Norbi pedig Eszter és Péter munkáját segíti.

A VV-játékosoknak vasárnap a stúdióban kell majd előadni duett számukat egy nagyszabású döntő keretében. A tét óriási, ugyanis, aki a legtöbb nézői szavazatot kapja elnyeri a lila kendőt, azaz védettséget szerez a vasárnapi kiválasztáson. A VV-sek szerda este tudták meg, hogy a héten nem lesz Aréna, hanem a duett verseny győztes párosa szerezi meg a lila kendőt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • EnxTheOne #4
    Pedig volt esküvö a villában, de a vv5 forum topikban több infot találsz rola ha érdekel. (Nagyon csunya volt a feleség. :D)
  • viasz #3
    A sok nullás csekket kétlem, nem olyanok ezek. :))
    Esküvő? A villában? Vagy az X-faktorban? Mindkettőt nehéz elképzelni. :))
  • EnxTheOne #2
    Vagy kaptak egy cekket jo sok nullával. :D Ugy tudom hogy volt bent egy esküvö, és a mennyasszony kapott két millio forintot érte.
  • viasz #1
    Gyanítom nem rávette őket, hanem a szerződésük kötelezi. :D