Szekeres Viktor

Januárban meglepetésekkel várja nézőit az AXN

Az AXN szilveszter előtt több meglepetéssel is várta nézőit, többek között december 27-től elkezdték leadni napi rendszerességgel A katedrális című minisorozatot, mely az ismert Ken Follett-regényből készült.

Az AXN sajtóközleménye szerint a szilveszter este fáradalmait a csatorna nézői a legjobb családi filmekkel pihenhetik ki, köztük elsőként a Toy Story - Játékháborúval, mely január elsején 16:00-tól lesz láthatü. A csillogó-villogó űrharcos, valamint a régimódi cowboy vicces története után, a csatorna Will Smith főszereplésével kissé komolyabb vizekre evez. A boldogság nyomában című amerikai filmben Chris Gardner (Smith) egy megélhetési gondokkal küszködő családapát alakít, akinek mostoha körülmények között kell felnevelnie 5 éves kisfiát, jól fizető munka és feleség nélkül. A napot a Mire jók a rosszfiúk? (Bad Boys) című 1995-ben bemutatott amerikai akciókomédia zárja 21:40-tól.

A családi filmeken kívül, 2012 első hónapjában érkezik a Trinity kórház 2. évada (január 21-től hétvégenként 17:00-tól), a Doktor House 5. évados maratonja (január 7-8 és 14-15-én hétvégenként 13:00-tól), valamint a Csillagkapu: Az igazság ládája (január elsején 10:00-tól) illetve ezt követően a Csillagkapu: Kontinuum (január elsején 12:00-tól).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!