Szekeres Viktor

Egy hazai csatorna jutalmazza a sorozatfüggést

Az AXN nyereményekkel jutalmazza hűséges nézőit a Sorozatkvíz játékában. A Facebook felhasználó minden nap válaszolhatnak sorozatos kérdésekre, s helyes felelet esetén sorozatos ajándékot nyerhetnek.

Az AXN sajtóközleménye szerint az idei nyár az igazi sorozatfüggőkről szól a csatornánál. A televíziós szériák rajongóinak eddig is premier előtti vetítésekkel, különleges epizódokkal és számos újdonsággal igyekezett kedveskedni a csatorna, ez pedig a jövőben sem lesz másképp, sőt! Az AXN Facebook oldalán már elérhető az AXN Sorozatkvíz, ahol akár naponta bezsebelhetők a különleges nyeremények.

Megszerzésükhöz nem kell mást tenni, mint ellátogatni a csatorna közösségi oldalára, ahol a Kvíz nevű alkalmazáson belül helyesen kell válaszolni a csatorna egy sorozatához kapcsolódó kérdésre. A feladványok néha egyáltalán nem egyszerűek, viszont megérheti megdolgoztatni az agytekervényeket, hiszen a meglepetés ajándékok közül egy minden nap gazdára talál.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • boond #3
    Az ilyen beszólások is marhajók... aztán csodálkoznak, ha eltűnik egy-két szervert vmiért...

    Szerintem jó kezdeményezés, az hogy közel az eredeti vetítéssel egy időben, vagy még előtte leadja a tv, az meg külön dicséretes, hogy meglehet nézni a weben(axnplayer) amikor kedved tartja x napon belül.
  • FoodLFG #2
    Ki nézi ezt ? Már rég leszedtem minden sorozatot torrentről, ami érdekelt.
  • Tomalak #1
    Fizetett hirdetésünket olvasták? :D