Szekeres Viktor

A tavalyi év legjobb sorozata októberben nálunk is

Az AXN októberben nem elég, hogy korábbi nagy kedvenceket folytat, de még új sorozatokat is bemutat, köztük a Sherlockot, a BBC tavalyi krimijét, mely nagyszerűen sikerült.

Az AXN sajtóközleménye szerint októberben sem kell nélkülöznie a csatorna újdonságokért rajongó nézőinek, hiszen miközben már ismert szériák folytatódnak új szezonjaikkal, teljesen új sorozatok is feltűnnek a képernyőn. Október 3-tól hétfőn 23:00-kor kezdődik el A törvény embere (Justified) második szezonja, hogy minden héten egy új epizód kerüljön belőle leadásra. Ugyanezen a héten péntektől, 22:00-s kezdéssel A hatalom hálójában (Damages) harmadik szériájának premierjét lehet majd látni, utána pedig 23:00-tól érkezik a True Blood - Inni és élni hagyni harmadik szezon. Október 15-től szombatonként 20:00-s kezdéssel lesz látható a Vagányok - Öt sikkes sittes (Hustle) 3. évada, de az NCIS is folytatódik a negyedik szezonnal október 27-től csütörtökönként 21.00-s kezdéssel.


A csatorna egyik újdonsága A bárka című spanyol scifi lesz, melyről nemsokára bővebben is megemlékezünk, de az angol sorozatok, valamint a klasszikus krimik rajongói minden bizonnyal annak is örülni fognak, hogy október 11-én kedden 22.00-tól az AXN bemutatja a Sherlockot, a Sherlock Holmes-történetek legújabb tévés feldolgozását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #3
    egyetértek. viszont egy rész másfél óra :D
    egyébként lesz 2. évad is. talán már készen is van.
  • Mp3Pintyo #2
    A Sherlock szuper jó csak sajna eddig 3 rész van mindössze :(
  • cstommy #1
    És miért hagyták ki a Vámpír, a Vérfarkas és a Szellem 3 évadát?