Szekeres Viktor

Novemberben magyar csatornán az új Charlie angyalai

Számos nagy premierrel készült az idei őszre az AXN, melyek között kedvelt sorozatok folytatása, minisorozat és Magyarországon eddig még nem vetített produkció is található.

Az AXB őszi sorozatpremierjei közül a legkiemelkedőbb a Charlie angyalai remake-je lesz. Az eredeti hetvenes évekbeli kultsorozat újragondolása nem sokkal a bukást hozó amerikai bemutató után kerül az AXN műsorára. Az újdonságban Rachael Taylor, Minka Kelly és Annie Ilonzeh alakítja a három angyalt, akik a sorozatban egy második esélyt kapnak a sorstól, hogy korábbi életük hibáit immáron a jó oldalon állva tehessék jóvá. Országos premier novemberben.

Szintén nagy érdeklődésre tarthat számot az Felejthetetlen (Unforgettable) című krimisorozat, melyben egy korábbi rendőrnő kalandjait követhetjük figyelemmel. Carrie Wells egy különös betegségben, hyperthymesiában szenved, amit annyit jelent, hogy mindenre pontosan emlékezik, sőt el sem tudja felejteni a régmúlt eseményeit. A széria főszerepét Poppy Montgomery alakítja, akit a magyar nézők is jól ismerhetnek a Nyomtalanul című sorozatból. Országos premier novemberben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!