Szekeres Viktor

Borzongató tévésorozatok láthatunk szeptemberben

Az AXN szeptemberben visszahozza a képernyőkre az éjszaka teremtményei, de persze az elmaradhatatlan nyomozók sem maradnak otthon. Sőt, pár sittes is megédesítheti a nézők mindennapjait.

Több sorozatpremierrel készül az őszre itthon az AXN, például szeptember 21-től szerdánként 00:10-kor elkezdődik A vámpír, a vérfarkas és a szellem 3. szezonja. Ugyancsak szerdai hír az este kilenc órás kezdéssel adott Gyilkos elmék legfrissebb évada, a hatodik, mely 14-én a fináléjához érkezik - az évad utolsó epizódja szeptember 14-én 22:00-kor lesz látható.

Keddenként szeptember 20-tól 23.10-kor a 2. szezonnal folytatódik Kenneth Brannagh főszereplésével a Wallander című krimisorozat, s ugyancsak a második szezonnal folytatódik a Vagányok - Öt sikkes sittes (Hustle), mely keddenként 21:00-kor kerül adásba - utóbbi sorozatnál egyébként megszakítás nélkül a harmadik évad is adásba fog kerülni.

Aki pedig az AXN valamelyik korábbi sorozatáról lemaradt volna, az elcsípheti az ismétléseket, mint például szerdánként 23:00-kor A vámpír, a vérfarkas és a szellem második szezonját, vagy szeptember 21-től szerdánként 21:00-kor a Gyilkos elmék: Alapos gyanú című krimit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Victor1103 #3
    Régen a kommunizmusban voltak a köztörvényes munkakerülők. Lehet hogy őket! vagy a cigányokat
  • tmk #2
    És ezek a sorozatok kiket céloznak meg? Mert aki dolgozni vagy iskolába jár biztos alszik ilyen későn...
  • Victor1103 #1
    "Borzongató tévésorozatok láthatunk szeptemberben"

    Szekeres Úr nem beszélni Ungariszky nyelv?