Szekeres Viktor

Itthon is indul Kiefer Sutherland új sorozata

Kiefer Sutherland a 24 utáni pihenését követően The Confessions című websorozatban volt látható főszereplőként. A bérgyilkosos szériát az AXN vette meg és adja le szeptembertől.

Kiefer Sutherland websorozata, A gyónás (The Confession) szeptember 20-tól lesz látható az AXN honlapján, mégpedig az AXN Playerben. A sorozat egy bérgyilkosról (Sutherland) szól, aki úgy dönt, meggyónja bűneit egy papnak (John Hurt). A történet visszaemlékezésekre épül, és közben az is kiderül, bérgyilkosunk hogyan jutott el a paphoz.


Szeptember 20-ától, minden kedden egy-egy új epizód kerül bemutatásra az összesen 10 részből álló webszériából. Az AXN sajtóközleménye szerint azonban nem csak keddenként lesz érdemes ellátogatni az AXN Playerbe, mert két epizód között kulisszatitkokkal, interjúkkal és érdekes háttérinformációkkal szolgál a csatorna.

A gyónást egyébként nem csak a honlapon követhetik figyelemmel az érdeklődők, hanem Playstation 3 konzolon vagy Sony Bravia Internet Tévén is - ráadásul Sony Ericsson Xperia X10-es vagy X8-as telefonra letöltötve az AXN Player alkalmazást, bárhol megnézhetőek az új epizódok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    ha normálra gondolsz, akkor nem, ez webes koncepció volt, sutherlandnek lesz másik sorozata, ami télen indul.
  • bmw #4
    Ugy igen, de remelem lesz belole sorozat.....
  • winnie #3
    inkább 4-5, de abból is emlékeztető és stáblista vesz el 1 percet legalább.
  • bmw #2
    Hat sokat nem kell leadniuk, kb azt hiszem 10 perc egy resz....
  • Ender Wiggin #1
    Tetten érhető Jack Bauerizmus :-D