Szekeres Viktor

Neten a Batman 3 legújabb előzetese - itt megnézhető

A héten nem csak a hat perces A sötét lovag: Felemelkedés-prológot kezdték el játszani a mozik, hanem a Warner bemutatta a film új előzetesét, hogy valamilyen módon támogassa a Sherlock Holmes 2-t az M:I-4 ellenében.

A Sherlock Holmes: Árnyjáték kópiái előtt kezdte el játszani a Warner A sötét lovag: Felemelkedés legújabb, majdnem két perces előzetesét - ebből egyelőre csak a kamerás verzió került ki a netre, de a hírek szerint hétfőn felkerül a hivatalos verzió is az iTunes-ra. A Warner mondhatni jobb híján adja az új Batman előzetesét a Sherlock Holmes 2 előtt, ugyanis nem készíthettek IMAX-verziót filmjükből, mert a Paramount már jó előre lefoglalta a Mission: Impossible - Fantom protokoll számára szinte az összes IMAX-mozit.


E lépés eredményeképp a Warner Christopher Nolan harmadik Batman-mozijának 6 perces prológját kénytelen a Paramount filmje előtt játszani, s azt támogatni. Ugyan egy ideig felcsillant a remény a stúdió számára, hiszen az eredetileg ugyanazon a hétvégén bemutatni tervezett Sherlock Holmes 2 és Mission: Impossible 4 közül utóbbinak a Paramount elcsúsztatta egy héttel a premierjét, kitérve ezzel a gyilkos összecsapás elől - azonban a stúdió a film 425 mozit érintő IMAX-premierjét nem mozgatta el, így Amerikában a héten szinte mindegyik IMAX-mozi az M:I-4 adja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #6
    "ebből egyelőre csak a kamerás verzió került ki a netre," - Teljesen egyértelmű.
  • Reg5 #5
    És azt mégis tudná az ember, hogy szar kamerás videó vagy normális minőségű? Itt szvsz teljesen jogos a negatív hangvétel.
  • kalapos01 #4
    Az a kurva jó az egészben, hogy választhatsz, hogy megnézed-e. Ha nincs szabad akaratod, az a te hibád.

    Azt pedig egy percig se gondolod, hogy az emberek többségét nem érdekli olyasmi, ami egyébként idő előtti vagy tiltott. Ez egy előzetes, ember. 2 perc. Ha valaki megnézi így, akkor még tízszer megnézheti úgy is. Már persze, ha van olyan hülye, hogy előzeteseket néz. Tényleg. Miért vannak előzetesek filmes oldalakon? Minden hülye megtalálhatja őket a YouTube-on.
  • bertino #3
    az sg-n a filmes/jatekos resz inkabb blog, mintsem valami mas komolysag, teljesen normalis, hogy ilyeneket raknak ki.
  • adampierson #2
    Ez már nem az első eset, hogy az SG.hu-n olyan előzetest látok ami enyhén szólva is szar/vacak/kamerás minőségű. Aki ezeket kiteszi az a filmet is így nézi meg, vagy mi? Akik annyira elvetemült fanok, hogy nekik még az ilyen minőség is élvezhető, már úgyis fellelték máshol. SG.hu! Nem akarjátok folytatni a cinedubosok munkáját? Mert ahogy látom, az elszántság megvan bennetek.
  • Seth #1
    ITT van egy jobb minőségű