Szekeres Viktor

A TV2 pánikszerűen eltakarítja éjszakai műsorait

A TV2 egy hirtelennek tűnő döntéssel megközelítőleg 12 órával csökkentette heti adásidejét, ugyanis nem kevesebb, mint öt film került le a csatorna műsorára, sőt, még egy sorozat is pórul járt.

A TV2 ma délutáni közleményében tájékoztatta a sajtót arról, hogy drasztikus változások lesznek a csatorna éjszakai műsorstruktúrájában, s ezek vasárnap kivételével minden napot érinteni fognak. Legszomorúbbak a filmek szerelmesei lehetnek, hiszen a változások eredményeképp bizonyos hajnali műsorok korábbra kerülnek és a hétfő, kedd, szerda, csütörtök és péntek éjszakai film elmarad, szombat éjszaka pedig megváltozik a leadandó film, az eredeti tervtől eltérően a A Grand Canyon elveszett kincse lesz látható.

A filmek mellett akadnak további áldozatok is, mint például a kedd éjszakai BL Highlights, de pénteken az ÖsszeEsküvők - ÖsszeCsapás is későbbi időpontra kerül, helyette 21 órakor az Átkozott szerencse című film kerül adásba. Emellett ugyancsak pénteken elmarad az AKTÍV és az ESKÜDJ is, valamint az éjszaka leadni tervezett Hősök éppen aktuális epizódja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kadar1 #3
    Inkább anyádat nézzem , hogy dugja a ló !
  • bladesoft #2
    Te inkább nézd a kecskepornót továbbra is a neten és ne beszélj hülyeségeket XD
  • kadar1 #1
    A tv2-t is meg kellene szüntetni , nemcsak az "éjszakai műsorait".