Szekeres Viktor

Egyedülálló mobilapplikációt fejlesztett ki a TV2

A televíziós piacon egyedülálló mobilapplikációt fejlesztett ki a TV2. A csatorna sikersorozatának, a Jóban Rosszban-nak az alkalmazása már letölthető az App Storeba-n és az Android Marketen is!

Mostantól iPhone-on és Androidon is elérhető a TV2 és az Origo által közösen fejlesztett Jóban Rosszban alkalmazás, mely folyamatosan frissülő tartalommal, videókkal és képekkel, valamint exkluzív hírekkel várja a sorozat rajongóit! Az alkalmazás indulása óta már 112 backstage anyag került fel a forgatás kulisszatitkairól, 128 exkluzív hír a szereplőkkel kapcsolatban, valamint 123 forgatókönyv részlet is megtalálható az applikáción.

"A Jóban Rosszban az első magyar sorozat, melyhez mobilapplikáció is készült. Ez jól mutatja azon törekvésünket, hogy tartalomgyárként műsorainkat a lehető legtöbb platformon juttassuk el nézőinknek." - mondta Megyeri András, a TV2 üzletfejlesztési igazgatója. A hirdetők számára külön érdekesség, hogy az alkalmazás exkluzív megjelenési lehetőségeket tartogat: támogatói üzenet és banner felület egyaránt megtalálható a Jóban Rosszban mobilapplikációjában. Az alkalmazás ingyen letölthető az App Store-ban és az Andoid Marketen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)