Szekeres Viktor

Retró jelmez az új Pókemberes lesivideón

Amikor már azt hittük volna, hogy nem látjuk többet negyedik élőszereplős Pókember-mozi színészeit, akkor felkerült a netre egy videó, melyben a szuperhősfilm stábja újabb jeleneteket rögzít.

A Csodálatos Pókember stábja és szereplőgárdája a napokban visszatért New York City-ban, ahol két héten át fogna forgatni a július harmadikán bemutatásra kerülő filmhez plusz jeleneteket. A munkálatokra hétvégén még csak fényképek jelentek meg, de a Splash News-nak köszönhetően már egy videófelvételekből álló összeállítás is felkerült a netre, melyben nem csak a sétálgató Andrew Garfieldet lehet szemügyre venni, hanem egy korai Pókember-jelmeznek tűnő maskarát, valamint azt, hogy a végső jelmezben hogy rángatják fel, s alá Peter Parker szuperhős alteregóját.


A Marc Webb által rendezett filmben Garfield mellett Gwen Stacy szerepében Emma Stone-t láthatjuk, a fő rosszfiút, Gyíkot, pedig Rhys Ifans játssza majd. Mellettük még Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen és Sally Field jut komolyabb szerephez a filmben, melyet 3D-s kamerákkal forgattak, de természetesen a klasszikus, szemüvegmentes mozizásért rajongók nyáron 2D-ben is megnézhetik maguknak A Csodálatos Pókembert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!