Szekeres Viktor

Bemutatták az új Pókember-film főgonoszát

Mindegyik pillanatban felbukkanhat a neten az a videó, melyen először látható, hogy miképp néz ki a legújabb Pókember-mozifilm számítógépes animációkkal előállított főgonosza, Gyík.

A Comic Con azon látogatóinak, akik részt vettek A csodálatos Pókember-filmnek rendezett panelen, levetítettek egy előzetest, valamint pár részletet is a 2012-ben bemutatásra kerülő adaptációból. Mindez pedig azért kavart nagy port, mert először volt látható a Rhys Ifans által alakított Dr. Curt Connors átváltozva, mint The Lizard, azaz a Gyík.

Klikk ide! Klikk ide!

Gyík az egyik legkorábbi Pókember-főellenség, annak idején a hatodik Csodálatos Pókember-füzetben tűnt fel, így használata a reboothoz valahol logikusnak is tűnik. A Comic Con-on először két olyan jelenetet lehetett megnézni, amelyekben Connors még emberi formájában volt jelen, majd pedig következett az utolsó, amikor két lány beszélt a mosdóban szakításaikról, miközben a padlón keletkező lyukból előmászott a Gyík.

A rajongók leírása szerint a lény kinézete teljes egészében számítógépes animáció volt, s leginkább az alábbi Steve Ditko-grafikára hasonlított. Egy másik forrás szerint sokkal közelebb állt az egyik klasszikus Batman-rosszfiú, Killer Croc kinézetéhez.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • toby123 #3
    Nahát...néhol elérhetőek elég rossz minőségű képek, de a lényeget ki lehet venni. Nagyon jól fog kinézni...vagy nagyon jól néz ki. :D
  • tomcsa4 #2
    Gyík öregem. Benne is van a cikkben. De a képen is láthatod. A krokodil a segítője.
  • maxy182 #1
    Most akkor gyík, vagy krokodil?