Szekeres Viktor

Egyszerű, de nagyszerű az új Pókember első plakátja

Megannyi promóciós kép, kamerás, majd HD-előzetes, minden napra jutott Pókemberes hír, s ez ezúttal sincs másképp, hiszen most A csodálatos Pókember plakátját lehet szemügyre venni.

Tény, hogy hírek szempontjából az elmúlt napokban meglehetősen ki lett szipolyozva szegény Pókember és az ő visszatérése A csodálatos Pókemberben (The Amazing Spider-Man), de nem tehetjük meg, hogy az előzetes megjelenése után kiadott első plakátot ne osszuk meg olvasóinkkal.

Természetesen már a San Diegóban megrendezésre került Comic Conon is találkozni lehet az alábbi plakátképpel, mely akárcsak az Avengers-film esetében, egyelőre nem ábrázolja a szereplőket, csak meglehetősen egyértelműen utal a filmre, no meg a 2012-es nyári bemutató dátumára. A nagy kérdés, hogy a napokban elkezdett kampány elég lesz-e ahhoz, hogy ismét Pókember-láz törjön ki, s hogy az Andrew Garfield főszereplésével készült film is lesz akkora siker, mint a Tobey Maguire-ös trilógia, melyek világszerte sorra 822, 784 és 891 millió dollár bevételt hoztak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • maxy182 #5
    Mondtam én ilyet?
  • thsanyi5 #4
    Nekem sem tetszik a címe. Nem tudom mi lenne helyette jobb ami magyarul jól hangzik, de szerintem nem kötelező tükör fordításban adni a címet ha az egy adott nyelven esetleg nem olyan mint kéne.
  • Szefmester #3
    Mert a látványos, vagy a legvégső pókember jobb cím?
  • maxy182 #2
    Magyar fordításban szerintem bénán hangzik az, hogy Csodálatok pókember... Kb olyan Zseniális teknős beütése van... Mindig amikor meghallom, röhögnöm kell. 8 évesen még elment, de 23 évesen már inkább nevetséges.
  • Axlkenobi #1
    Azon gondolkodom, miért van kétszer kiírva rá a film címe... Amúgy tényleg egyszerű, de hangulatos a cucc.