Szekeres Viktor

Rengeteg kép az új Pókember-filmből

A Sony stúdió majd egy évvel a Csodálatos Pókember bemutatója előtt elkezdte a film reklámozását. Első körben rengeteg hivatalos kép látott napvilágot, de persze az előzetesre sem kell sokat várni.

Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően jó pár, remek minőségű Csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man) fénykép került nyilvánosságra. A fotókat itt és itt lehet megtekinteni. Némelyiken mindössze a Pókember-jelmezt látni nagy részletességgel, de akadnak képek, melyen Peter Parker szerelme, Gwen Stacy szerpel, valamint a korábban nagy vitákat generáló hálóvető szerkezet.

Klikk ide! Klikk ide!

A képek mellé egyébként nemsokára az előzetest is meg fogjuk kapni, ami azért meglepő, mert a Csodálatos Pókember amerikai premierjére csak július harmadikán fog sor kerülni, tehát még majdnem egy évet kell várnunk a filmre - igaz, a marketinget nem lehet elég hamar elkezdeni. A Marc Webb rendezte filmben Andrew Garfield fogja Peter Parkert alakítani, a főszereplőnő pedig Emma Stone lesz, míg a fő rosszfiú Rhys Ifans.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kensin #10
    Úgy tűnik van rajta egy kis izom:

    Látszik hogy a Batman és Vasember-féle "realisztikus" szuperhőst próbálják meg a Pókemberrel is meglovagolni, hátha bejön.
    Nagy mák hogy az arcát teljesen eltakarja a szerkó, így legalább nem mindig kell majd látni. :)
  • Dynamic #9
    "Mindig is". Na persze... Az 50 évvel ezelőtti heroikus karakter ábrázolások tipikus jegye volt az etióp éhező alkat. Na nem mintha a későbbi változatoknál is jellemző lett volna. (Hadd ne linkeljem már be a nyilvánvalót)
  • Etinger #8
    Pókember egy vékony srác volt mindig is. Akinek fingja sincs a képregényről, az persze továbbra is Tobynak emel szobrot. Pedig annak a szarnak aztán kevés jó momentuma volt. Mármint a filmnek. De Tobynak is Parkerként.
  • Dynamic #7
    Ez az arc! Jézus ereje! Oszt legalább egy kis izom is lesz rajta, vagy kapunk egy 50 kilós, lányok kedvence trendy fijút?
  • viizo #6
    fuejj, ez a tizenéveseknek készül, mindegyik mai 15-19 éves ugyanígy néz ki, broáf. :/

    Tobey ezerszer jobb volt, mint ez, pedig..
  • spike0007 #5
    Ja és a képregénybeli Parkerre is jobban hasonlít mint Tobi!
  • spike0007 #4
    Potter előtti Teasert látva azt mondom hozni fogja a képregény hangulatát. Plussz ha a szájalós Petert is megkapjuk akkor meg pláne. Végre nem lúzer Petert kapunk ez szinte biztos.
  • BrockSamson #3
    Elozo filmek nem hoztak a Pokember kepregenyek igazi hangulatat. Lehet ez sem fogja, de hatha.
  • Etinger #2
    Na mert Tobey Maguire picsogása aztán baromi jó volt. Ennél nem jobb ez tuti. Ami a filmet illeti, reménykedem valami kellemes meglepetésben. Nem túl magas a léc, ami az előző Pókember filmeket illeti.
  • Zombee #1
    Ennek olyan a feje, mint az alkonyatos homárnak. Visszasírjuk még az előző Peter Parker-t... ez nagyon rossz lesz, érzem.