Szekeres Viktor

Gyorsított tempóban fog készülni A csodálatos Pókember 2

A Sony meg sem próbál úgy tenni, mintha kételkedne a jövő júliusban bemutatásra kerülő A csodálatos Pókember sikerében, így már a 3D-ben forgatandó folytatás premierjének dátumát is kitűzték.

Nem lehet azt mondani, hogy nem lenne magabiztos a Sony, hiszen a óriáscég egyik stúdiója, a Columbia Pictures today már be is jelentette, hogy A csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man) második része 2014. május másodikán kerül bemutatásra Amerikában. Ez azt jelenti tehát, hogy a 2012-es, Függetlenség Napra időzített premier után a folytatást inkább afféle nyárindítónak szánja a stúdió.

Az, hogy július harmadikán bemutatásra kerülő A csodálatos Pókember siker lesz, persze nem túl merész feltételezés, hiszen az eddigi Pókember-filmek minőségtől függetlenül hatalmas sikert arattak, világviszonylatban sorrendben 822, 784 és 891 millió dollár bevételt hoztak. Érdekesség, hogy ezen bevételek úgy születtek, hogy miközben Amerikát egyre kevésbé érdekelték Peter Parker kalandjai (amerikai bevételek sorban: 404, 374, 337 millió dollár), addig a világ a részek sorszámának növekedésével egyre inkább érdeklődni kezdett, s bár a 418 milliós Amerikán kívüli bevételt hozó első film után a folytatás "csak" 410 millióra volt jó, de a harmadik epizód 554 milliója önmagáért beszél.

Persze a Pókemberek esetében nem csak a bevételek növekedtek, hanem a kiadások is. Míg az első rész 139 millió dollárba került, addig a folytatás már 200 millióba, a Pókember 3 pedig 258 millióba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • maxy182 #2
    Azt hiszem ma lesz valamelyik német ajkú csatornán (ha minden igaz akkor Pro7)a harmadik rész... Bár szörnyen szar, azért lehet h megnézem...
  • TreDoR #1
    Egészségukre