Szekeres Viktor

Még moziba sem került az első rész, már a folytatást írják

Nemsokára elkezdhetik írni a Futótűz forgatókönyvét, ami azért meglepő első hallásra, mert az első részként funkcionáló Az éhezők viadala csak március végén kerül bemutatásra.

Alig pár napja mutatta be a Lionsgate Az éhezők viadala (The Hunger Games) teljes előzetesét, a Deadline máris megpendítette, hogy készül a film folytatásának forgatókönyve. Ezt, a lap információi szerint a Simon Beaufoy, a Gettómilliós szkriptjének szerzője írhatja meg, ha elfogadja a stúdió felkérését. A tervezett sorozat második része a Futótűz (Catching Fire) címre hallgatna egyébként.

Az éhezők viadalának forgatókönyvét egyébként a rendező, Gary Ross írta, azonban a meglehetősen hosszadalmas utómunkák miatt nem tudta vállalni a második rész szkriptjét, viszont, ha a stúdió felkéri, akkor szívesen megrendezi a Futótűzt. Az első rész és a tervezett második is természetesen Suzanne Collins bestseller-trilógiájának vonatkozó epizódjaiból készülne, mely idehaza is megjelent az Agave kiadásában.

Múlt heti hírek szerint egyébként Az éhezők viadalának 100 millió dolláros bevételt kell elérnie Amerikában, hogy a folytatás megvalósuljon, de ebben a gyártó stúdió meglehetősen biztos. Premier március 23-án.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!