Szekeres Viktor

Megjött az Amerikai pite 4 eddigi legjobb előzetese

Nem kell különösebb merészség annak kijelentéséhez, hogy a mostani American Reunion-előzetes az eddigi legjobb, hiszen az állóképeknél és a vicces filmrészletnél nem nehéz jobbat produkálni.

Akár azt is mondhatjuk, hogy a Universal Pictures elkényezteti a mozizókat, hiszen rövid időn belül a harmadik előzetest adják ki tavasszal bemutatásra kerülő új filmjükhöz, az Amerikai pite-sorozat magyar címmel még nem rendelkező negyedik részéhez, az American Reunionhoz. Ez már csak azért is megsüvegelendő, hiszen például a Warner a Másnaposok 2-höz alig 1-2 hónappal a premier előtt adta ki az első trailert.


Az előzetes hamisítatlan Amerikai pite-hangulatot hoz, hiszen hiába lett egy évtizeddel öregebbek a színészek, a karakterek nem változtak, így Jim Jim, Stifler Stifler, Stifler mamája pedig Stifler mamája marad. Az American Reunion itthon április ötödikén, Amerikában pedig hatodikán kerül bemutatásra, és a papírforma szerint legalább akkora sikerre számíthat, mint az előző részek. Igaz, ami igaz, idén áprilisban is láthattuk egy 10 évvel a harmadik rész után készült negyedik epizód a régi karakterekkel, de a Sikoly 4 minden volt, csak siker nem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #4
    Ez a film remélem labdába tud rúgni majd a Másnaposok mellett mint vígjáték, ha eléri a 3. rész színvonalát akkor biztosan. Szerintem abban voltak a legjobb poénok. Az első 2 se volt rossz de a 3. a legjobb számomra =)
  • Dynamic #3
    Kissé önirónikusnak tűnik a cikk első mondata (ami akár komment is lehetne), amivel kvázi elismeri a cikkíró, hogy szándékosan szenzációhajhász.
  • AZTA #2
    Juj de érdekes hogy mindegyik nagy pénzes lett :D
  • maxy182 #1
    Nah, végre egy értékelhető trailer! Lehet, hogy nem is lesz ez olyan rossz!