Szekeres Viktor

Újabb infók a 300 folytatásáról

Nincs új a nap alatt, a producerek szerint nagyszerű lett a 300 folytatásának forgatókönyve. És nagyon úgy tűnik, hogy az első részben Leonídászt alakító Gerard Butler is fel fog tűnni a filmben.

Már eltelt pár hónap azóta, hogy kiderült, az a Noam Murro fogja rendezni a 300 című film folytatását, a 300: Battle of Atemisiát, aki a Zseni az apám című filmmel robbant be Hollywoodba. Azóta azonban meglehetős csend honolt a produkció háza táján. Ezt a csendet törte meg két producer, Mark Canton és Gianni Nunnari, akik a Halhatatlanok című, 300-ra hajazó film sajtótájékoztatóján beszéltek következő filmjükről. "Meg kell, hogy mondjuk, hogy Zack Snyder és írótársa, Kurt Johnstad egyszerűen beletrafáltak, bombajó forgatókönyvet írtak - mondta Canton, majd így folytatta, - Zseniális munkát végeztek, intelligens, epikus történetet vetettek papírra, mely önmagában is megállja a helyét, mert nem egy tipikus folytatás lesz, hanem épp olyan, amilyennek a rajongók megálmodták, azaz egyszerre eredeti és autentikus."

Azt egyelőre még nem jelentették be, hogy mikor kezdődik el a 300 2 forgatása, hogy mikorra tervezik kitűzni a film premierjét, de Nunnari elmondása szerint most már hivatalosan is folyik rajta a munka, szemben a tavalyi állapotokkal, amikoris még csak meg akarták csinálni a filmet. Az újságírók rákérdeztek Gerard Butler, a 300 Leonídászának filmbéli esetleges cameójára is, hiszen Frank Miller elmondása szerint, az ő, a filmnek alapul szolgáló Xerxes című képregényében feltűnik a karakter. Canton erre a kérdésre még korainak tartotta a választ, azonban jelezte, hogy ők már tudják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Én eddig mindegyik filmjével meg voltam elégedve. Annyira, hogy legalább 3x láttam már mindegyiket :)
  • uv #1
    éppen itt az ideje, hogy Zack Snyder újra beletrafáljon valamibe. mert ez a lányos-harcolós-szoftpornó minden volt csak trafa nem.