Szekeres Viktor

Ilyen lesz a G.I. Joe 2 - Az első videó a forgatásról

Az Entertainment Tonight továbbra is az egyik legtöbb exkluzív anyagot kínáló tévés filmmagazin. Ezúttal azonban nem trailer premierrel, hanem forgatási tudósítással jelentkezett a műsor, mégpedig New Orleansból.

Jelenleg is folyik a G.I. Joe második részének, a G.I. Joe: Retaliationnek a forgatása New Orleans környékén Louisiana államban, és az Entertainment Tonight című amerikai filmes magazin műsor tegnap némi betekintést kínált a forgatási munkálatokban, valamint pár fontosabb szereplővel interjút készített. A Channing Tatum, Ray Park, Dwayne Johnson, Bruce Willis, Elodie Yung, RZA, DJ Cotrona, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, Joseph Mazzello, Walton Goggins és DeRay Davis főszereplésével készülő akciófilm jövő nyáron, június 29-én kerül bemutatásra Amerikában - a hazai premier időpontjáról egyelőre nincs semmi hír, de vélhetően közel a világpremierhez láthatjuk mi is a filmet.


Az interjúk során a Roadblock-ot alakító Dwayne Johnson, a Lady Jaye-t játszó Adrianne Palicki és D.J. Cotrona (Flint) szólal meg, illetve mesél karakteréről. A filmet egyébként nem az első részt készítő Stephen Sommers rendezi, hanem az a Jon M. Chu, aki eddig jobbára táncfilmjeiről volt ismert, hiszen például ő rendezhette a Step Up 2: Streetdance-et, valamint a Step Up 3D-t is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!