Szekeres Viktor

Bruce Willis mindenkit átver új filmjének előzetesében

Bruce Willis tavaly sikerei után 2011-re elég bénán választott filmeket, hiszen a Setup után a Catch .44 is csak lakossági forgalmazásban lesz kapható, azaz nem kerül mozis forgalmazásra.

Hiába aratott tavaly Bruce Willis nagy sikert a RED című képregény-adaptációval, úgy tűnik, hogy pályája már lefele ível, hiszen kénytelen folytatásokban szerepelni (következő filmjei: G.I. Joe 2, The Expendables - A feláldozhatók 2, Die Hard 5 és RED 2), valamint egyre többször szerepel szigorúan csak DVD-n és Blu-ray lemezen megjelenő filmekben. Ősz elején jött ki Amerikában a mozit kikerülve, csak lakossági forgalmazásban a Setup című akciófilmje 50 Cent és Ryan Philippe főszereplésével, decemberben pedig a Catch .44-ban láthatjuk őt Forest Whitaker és Malin Akerman társaságában.


A Catch .44-t az első filmjeként a The Evil Woods című horrort elkészítő Aaron Harvey írta és rendezte, s az előzetes alapján egy csavarokkal teli átverős thrillerre kell számítanunk, melynek főhősei megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy kábítószer szállítmányt egy elhagyatott étkezdében. Azonban idővel elszabadul a pokol, s kiderül, hogy senki sem az, akinek látszik, a feladat pedig közel sem olyan egyszerű, mint hitték.

A Catch .44 december 20-án jelenik meg Amerikában az üzletek polcain, de a gyártó a Willis-rajongóknak december 9-étől New York City és Charlotte egy-egy mozijában levetíti nagy vásznon is a filmet.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Simán lent van szerintem is. Egyre több a mellékszerepe és tényleg az utóbbi időben bukást bukásra halmoz. Kivéve a Red. A Die Hard4 mondjuk nem az ő sara volt, hanem az Underworldös csávóé.
  • bmw #3
    Azert azt nem mondanam, hogy lefele ivel...
    Szeretnek egy ilyen lefele ivelo palyat...
  • jackoneill90 #2
    Sajnos egyszer ő is meghal. Hacsak nem ő is olyan mint nicolas cage.
  • Béka Benő #1
    This is shit !