Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz Bruce Willis következő filmje

A Die Hard ötödik és a The Expendables - A feláldozhatók második része előtt Bruce Willis először a Fire With Fire című független filmet fogja leforgatni. A nyári forgatás 2012-es premierdátumot sejtet.

A Variety értesülései szerint Bruce Willis legközelebb a Fire With Fire című filmben fog szerepelni, melyben partnerei Joah Duhamel és Curris '50 Cent' Jackson lesznek. A független film forgatása június 27-én kezdődik, története pedig egy tűzoltóról fog szólni, aki bekerül a tanúvédelmi programba. Viszont miután megfenyegeti őt az, aki ellen vallani készül, úgy dönt, hogy saját kezébe veszi az ügyet, hogy megmenthesse szerelmét.

A Fire With Fire rendezője az a David Barrett lesz, aki napjaink egy legfoglalkoztatottabb tévés szakembere, rengeteg sorozatepizódot dirigált már, azonban mozifilmet még nem. A forgatókönyvet Tom O'Connor írta, a filmet Amerikában pedig a Lionsgate fogja forgalmazni, ami azt is jelenti, hogy még nem lehet tudni, hogy eljut-e a hazai multiplexekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ZeGa #2
    Sajnos egyet kell értenem. Nem tudom, hogy a számok is azt mutatják-e, de az SG színvonala egyre jobban csökken. És Josh Duhamelt sem először keresztelik át.

    Willis filmjeit pedig általában én is megnézem, bár van köztük, ami elég gyenge, de hát nem minden sikerülhet jól.
  • Wittgen #1
    Nem akartam fikázni, de ez már a 3. cikk a mai napon itt az SG filmes részlegén, ami tele van hibákkal (helyesírás, szórend, stb..).

    Willis filmjeit meg mindig megnézem, mert a legtöbb tetszik.