Szekeres Viktor

Megvan a Die Hard 5 címe és a premier időpontja

Bruce Willis már januárban elkezdik forgatni a Drágán add az életed!-széria ötödik felvonását, a helyszín pedig Oroszország, azon belül is Moszkva lesz. A premierre azonban még több mint 1 évet kell várnunk.

John McClane, mint azt már megszokhattuk, ismét a rossz helyen lesz a rossz időben. A Die Hard-sorozat az ötödik résszel azonban már nemzetközi vizekre fog evezni, hiszen abban Bruce Willis népszerű karaktere Oroszországban próbál segíteni tőle elhidegült fián, aki belekeveredik egy orosz maffiózó börtönből történő szökésébe. A sajtóközlemény szerint ezt követően a két McClane kénytelen összedolgozni, hogy életben maradjanak, azonban nem csak saját biztonságuk a tét, hanem a világé és a demokráciáé is.

A Die Hard ötödik epizódja az A Good Day to Die Hard címet fogja viselni (lehet tippelni a magyar változatra) és 2013. február 14-én kerül bemutatásra Amerikában. A tervek szerint a forgatás már jövő év elején elkezdődik Moszkvában, mégpedig a Max Payne-filmet rendező John Moore vezényletével. Az ötödik Die Hard-film forgatókönyvéért az a Skip Woods felelt, aki a Szupercsapat-mozifilm, valamint az X-Men kezdetek: Farkas szkriptjét is írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • NiMH #18
  Kíváncsi leszek rá. Magyar címnek pedig ajánlanám a Drágábban élünk havi 47 ezerből címet.
 • JPFAN #17
  Mivel McClane fiáról van szó és ő lesz a kulcsfigura a történetben, mit szólnátok ehhez:
  DRÁGÁBB AZ ÉLETEDNÉL
  (azért mert mindenkinek a saját életénél, drágább a gyermekének az élete).
  Szerintem jó lenne!
 • xido #16
  sajnos a 3.tipped már létezik soksok éve egy Leslie Nielsen paródia címeként:)
 • Jagdgeschwader #15
  Én arra lennék kíváncsi, hogy összesen hány részt készítenek még a Die Hard sorozatból (remélem minél többet :D ) és hogy vajon a legutolsónak mi lesz a címe? "Add már drágán az életed végre?"

  A negyedik rész se volt olyan rossz azért, simán meg lehetett nézni egy párszor, de az első volt a legjobb, ez vitathatatlan!
 • m minnifield #14
  drágább az élet mint 4 éve.
  az élet drága mint a benzin.
  drágám, add az életed.
 • Yagami #13
  MA a legdrágább az életed:)
 • Axlkenobi #12
  Szerintem simán lehetne az a cím, hogy "Nincs drágább az életednél". Alapvetően ugyanazt jelenti, mint a negyedik rész címe, de máshogy van ugye megfogalmazva, ezért simán el lehetne lőni ezt a verziót.

  Az angol cím nekem egyébként bejön, az orosz alapsztori már kicsit furcsább, de nagy gond nincs vele. A sorozat rajongójaként pedig természetesen ezt a felvonást is nagyon várom.
 • Kensin #11
  "Ezen a szép napon is add drágán az életed"
 • wraithLord #10
  Tipp a magyar címre: Drágán add az életed 5 - Tetszetős ablaküvegtábla felé csavarmenetvágó keservesen (Ideillőbb szavakat nem találtam a szótárban.)

  Az ötödik rész remélem legalább olyan jó lesz, mint a többi. Várom. :)
 • Dakkon #9
  Nekem bejött a 4. Azért nem baj, h nem ragad le a 80as években, hanem modern köntösbe öltözik.
  Az 5 viszont egyenlőre nem fogott meg. A max pain film életem egyik legnagyobb csalódása volt. Nem a pc games miatt, hanem magában a film miatt. Összevissza zagyvaság volt, valami "jelentést, mondandót" szerettek volna belevinni, de egy szar lett.
  A forgatokönyvíró sem túl bizalomgerjesztő.