Szekeres Viktor

A Halálos iramban sztárja az új Dallas sorozatba tart

Jordana Brewster már korábban is próbálkozott a tévésorozatok világában, legutóbb a Chuck és a Dark Blue vendégszereplője volt, most azonban megcsípett egy főszerepét, az új Dallas sorozatét.

Jordana Brewster lesz az új Dallas egyik főszereplője. A TNT tervezett sorozata az eredeti Dallast folytatja, csak ezúttal az új generációra, Jockey és Bobby gyerekeire, az ő hadakozásaikra fog koncentrálni. Brewster Elenát fogja alakítani, aki a sorozat központi szerelmi háromszögének közepén helyezkedik el, annak ellenére, hogy csak a Southfork Ranch szakácsának a lánya. Szívéért természetesen John Ross, azaz az ifjabb Jockey, valamint Christopher, Bobby fogadott fia fog küzdeni.


A sorozatban az új szereplők mellett az eredeti szériából ismert arcok is fel fognak tűnni, mintegy a folytonosságot biztosítandó. Mind Patrick Duffy (Bobby), mind Linda Gray (Sue Ellen, akit Samanthaként magyarítottak, mind Larry Hagman (JR, azaz itthon Jockey) aláírta már szerződését. Azt azonban, hogy a régiek csak a pilotban szerepelnek-e, vagy később is feltűnnek, még nem lehet tudni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sanyicks #2
    sunáznád? prünkölnéd? fugáznád? ha ráfújna egy szellő a legnagyobb vihar se szedne le róla? végkimerülésig?
  • Bhalage #1
    najo ettol a notol lepadlozok annyira jo