Szekeres Viktor

Gumiláb Vasököl ellen

Amerikában a Vasököl felvette a kesztyűt a gumilábbal szemben és győztesen került ki az összecsapásból. Itthon azonban a Fertőzés kibabrált a Hugh Jackman főszereplésével készült filmen.

Amerikában, a végleges adatok megérkezése után is maradt a vasárnap kialakult sorrend a hétvégi bevételi toplistán: a Vasököl legyőzte a Gumlábat. A Real Steel 40%-os bevételcsökkenéssel kisebbfajta meglepetést idézett elő azzal, hogy második hétvégéjén is a legnézettebb, illetve a legtöbb bevételt hozó film tudott maradni. Hugh Jackman családi mozija 16,3 millió dollárral szerezte meg az első helyet, amivel már 52 milliós bevételnél tart.

Nemzetközi szinten, sőt idehaza sem szerepel rosszul Shawn Levy rendezése: Amerikán kívül 10 nap alatt 56,6 millió dollár bevételt tudhatott magáénak a Vasököl, míg itthon 14 871 hétvégi nézővel már 45 ezresre nőtt az összlátogatottsága. Más kérdés, hogy Magyarországon már nem volt képes megtartani előző hétvégi első helyét a film, hiszen a Fertőzés című újoncot 16 239-en látták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!