Szekeres Viktor

Nicolas Cage újabb rémisztő bukása

Hiába a két Oscar-díjas főszereplő, Joel Schumacher Trespass című filmje hatalmasat bukott Amerikában. A magyar forgalmazó előrelátó volt és már hetekkel ezelőtt törölte a film tervezett bemutatóját.

Nicolas Cage egy ideig az "egy sima, egy fordított"-elv alapján produkálta sikereit és bukásait, ami persze csak filmjei bevételi teljesítményével kapcsolatos, a minőség előfordult, hogy pont fordítva alakult, elég a Mocskos zsaru - New Orleans utcáin sikertelenségére vagy a Nemzet aranya-sorozat sikerére gondolni. Mostanában azonban a színésznek nem megy, hiszen a csalódás okozó teljesítményt nyújtó Ha/Ver és Varázslótanonc, valamint a bukta Féktelen harag és Boszorkányvadászat után ismét mellényúlt.


Pedig új filmjében, a Trespass-ban Nicole Kidman a partnere, a rendező pedig Joel Schumacher, aki annak idején olyan sikereket készített, mint az Egyenesen át, az Összeomlás vagy Az ügyfél. Most azonban a Trespass igencsak befürödni látszik Amerikában, hiszen a premier hétvégéjén 10 moziból mindössze 16 ezer dollár bevételre tett szert a film. Szó se róla, a limitált vászonszám miatt senki nem várta, hogy kaszálni fog a produkció, de az ilyen kevés moziban bemutatott filmek esetében sokszor több tízezer dollár az egy vászonra jutó bevétel, a Trespass esetében azonban ez még az 1700-at sem érte el.

A film hazai premierjére idén novemberben került volna sor, azonban a forgalmazó pár hete törölte a Trespass-t tervei közül. Az érdeklődést látva nem csoda.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • boond #5
    Akkor ideje lenne már folytatnia Nemzet aranya-sorozatot, remélem 2012-ben már elkészül...
  • petrov144 #4
    A ha/ver nekem is tetszett és tényleg már-már kult. A többi háát nagyon rossz filmek is vannak közte. Ez a tresspass nem biztos h ilyen rossz egy gyenge nyitás még nem minden.
  • Rotcsa #3
    Mostanában olyan sokad-kategóriás filmekben játszik, hogy az valami borzalom!
    Úgy hallottam, sok pénzre van szüksége, mert a brókerei eltőzsdézték a pénzét.
    Remélem kilábal ebből, már ha ez igaz és normális filmekben fog szerepelni!
  • AZTA #2
    Hát pedig nem volt valami nagy film.
  • czyi #1
    a Kick/Ass zseniális film volt, benne NC is igen-igen remek!
    ha netán "a pénztáraknál elhasalt" is volna az a film, az tuti, hogy nagyon gyorsan kulttá változott azóta. és NC-t is szeretjük benne!