Szekeres Viktor

Bukta bukta hátán

Az új premierfilmekre nem nagyon reagált a közönség Amerikában, továbbra is a Delfines kaland, a Pénzcsináló és az Oroszlánkirály 3D érdekelte legjobban a mozizókat.

Az előző hétvége remekül sikerült az új filmek szempontjából az amerikai mozikban, azonban a mostanira ismét fittyet hányt az amerikai közönség. Tette mindezt annak ellenére, hogy 4 premierfilmet is műsorukra tűztek a mozik, azonban ezek közül mindössze a keresztény csoportokat mozgósító Courageous szerepelt értékelhetően, 1161 moziból 8,8 millió dollár bevételt hozott az első becslések szerint, ami az ötödik helyre volt elegendő a hétvégi toplistán.


Az 50/50 ugyan a negyedik helyen kezdett, de a 8,9 millió dollár 2458 moziból jött össze, ami azt jelenti, hogy feleakkora vászonátlagot sem produkált Seth Rogen dramedyje. A Daniel Craig főszereplésével készült Álmok otthona (Dream House) 8,2 millió dolláros kezdése a hatodik helyre volt elegendő, de a 2661 mozi itt is azt jelzi, hogy kihasználatlanok voltak az előadások. Érdekes módon éppen a legtöbb moziban játszott film, a Számos pasas (What's Your Number) szerepelt a leggyengébben a premierfilmek közül, 3002 kópián csak 5,6 millió dollár bevételt produkált.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!