Szekeres Viktor

Nagy kedvenc lett Magyarországon a Vasököl

Itthon Hugh Jackman robotbokszolós filmje, a Vasököl könnyedén szerezte meg a hazai box office-koronát, köszönhetően annak, hogy a többi premierfilm nem támasztott különösebb versenyt vele szemben.

Itthon a hétvégén a Hugh Jackman-féle Vasököl volt a legnézettebb film Magyarországon, hiszen csütörtöktől vasárnapig 24 407-en döntöttek úgy, hogy jegyet vásárolnak rá - a filmet 29 kópián mutatták be itthon és természetesen ezzel meg is szerezte az első helyet a toplistán. A Vasököl sikerében minden bizonnyal az is szerepet játszott, hogy a hazai IMAX-moziban is bemutatták.


A hét másik két újonca nem teljesített túl jól. Hiába volt majdnem világpremier Daniel Craig új thrillerje, az Álmok otthona, az mindössze az ötödik helyen mutatkozott be, a 17 kópián 6 379 nézőt teljesítve, ami kifejezetten gyenge teljesítménynek számít. Michael Caine Harry Brownját már jóval kevesebb vásznon játszották, így az 1 932 nézős teljesítmény nem is számít olyan rossznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zenszkij #3
    Nagyon jó kis film! 2011 legjobbja szerintem.
  • Kelta #2
    hát, nem tudom...Túl a csúcson + Rocky 1 keverék...egynek elment. gyenge 5/10
  • Dollface #1
    Tényleg ku*va jó volt ez a robotbox. Sokkal jobb,mint vártam. Összehasonlíthatatlanul élvezetesebbek voltak a harcok,mint a Transformersben.
    AZ agyatlan birkózás,EZ pedig normális box. Alig várom,hogy angolul,Blu-Rayen is élvezhessem.