Szekeres Viktor

Itthon már mobiltelefonon is nézhetünk sorozatokat

Az AXN már nem csak az interneten teszi elérhetővé sorozatait, hanem mobiltelefonon is. A csatorna, a Sony Ericsson és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően kínálja sorozatait egy nappal a tévés sugárzást követően.

A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson XperiaTM X10, X10 mini, X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson XperiaTM X8 telefonon élvezhetik az AXN általános szórakoztató, akció- és kalandcsatorna legnépszerűbb sorozatait. Az AXN műsorai az előre telepített AXN Player alkalmazáson keresztül érhetők el kizárólag a T-Mobile által Magyarországon kínált Sony Ericsson készülékeken. A T-Mobile ügyfelei megnézhetik az AXN számos kiemelt sorozatának - például A hatalom hálójában vagy a Ments meg! - új epizódjait, illetve a csatorna saját műsorait, mint például a Splash és az AXN Zoom.

A programok már egy nappal a televíziós levetítés után felkerülnek az AXN Player alkalmazásra, ahol egy hétig érhetőek el a felhasználók számára. A Sony Ericsson XperiaTM X10 kiemelkedő multimédiás képességeinek (1GHz processzor és 4 colos TFT kijelző) és a T-Mobile szélessávú hálózatának köszönhetően az ügyfelek nagy sebességgel és kitűnő minőségben élvezhetik az online műsorokat.

A csatorna műsorain felül az AXN Player hozzáférést biztosít az AXN híreihez, a blogbejegyzésekhez és a csatorna műsorbeosztásához. A felhasználók beállíthatják, hogy mobiltelefonjuk figyelmeztesse őket kedvenc műsoruk tévés kezdetére. Az alkalmazás segítségével megoszthatják ismerőseikkel a Facebookon, a Twitteren, SMS-ben, illetve e-mailen, hogy éppen melyik műsort nézik az AXN Playeren. Az ügyfelek feliratkozhatnak az AXN hírlevelére is, a Beállítások menüpontban. A technikai jellegű kérdésekre az AXN Player beépített HELP menüje vagy a Sony Ericsson ügyfélszolgálata ad választ (telefon: 06 1 880 47 47).

Az AXN Player alkalmazás használatához, a televíziós műsorok megtekintéséhez 3G/HSPA hozzáférésre vagy wifi-kapcsolatra van szükség. A filmnézés minden esetben adatforgalommal jár együtt: 1 percnyi használat hozzávetőlegesen 2,6-4,4 MB, 30 percnyi pedig 80-132 MB. Erre tekintettel a T-Mobile 3G/HSPA adatforgalom esetén legalább a Net 500 MB-os csomag előfizetését és kizárólag a belföldi használatot ajánlja ügyfeleink.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Megtörhetetlen #10
    NOh ez elég relatív, mi számít neked nagy adatforgalmúnak és mi számít neked drágának? Egyébként felmész bármelyik szolgáltató honlapjára és megnézed de ha nagy csomag kell akkor egyszerűbb új telefonnal együtt venned mert úgy sokat engednek a telefon árából!
    Egyébként meg nem eszik ez olyan sok adatforgalmat, nyilván nem mobilneten kell használni hanem wifin, és a lényeg hogy plusz és ingyen van... Mi kell több?
  • mojito10 #9
    én se tudok pontos árakat de szerintem nem éri meg előfizetni. Ha van wifi a telefonon, akkor megvan oldva a dolog. Már annyi helyen lehet wifizni, hogy tök felesleges előfizetni netet a mobilra. A volán buszokon tényleg van már! Ott én is szoktam használni.
  • Thaison #8
    Jó ez a program és az adatforgalomtól meg abszolút nem kell félni, hogyha valakinek ennyire fontos hogy megnézze a sorozatát, út közben, telefonon, akkor ő nem fogja sajnálni azt az X mb-ot. A másik meg az hogy most már a buszokon és a vonatokon(bocsi. itt még csak terv) is egyre több helyen van wifi. Szóval az adatforgalom sem jelent már gondot. A programról annyit hogy, több dolgot lehet benne kiválasztani, mint pl. blogok,műsorok és itt lehet az AXN Playert is. Ahogy ráklikkeksz megjelenik egy ablak ahol majd a videó indul, jobbra pedig ott vannak a műsorok. Ha kiválasztod valamelyiket akkor a net sebességétől függően már indul is a videó. Akár teljes képernyőn is. Jól nézhető,szép képe van.
  • katakpult #7
    Nyilván azért ajánlanak csak hozzá 500 MB-os netelőfizetést, mert így jobban járnak..magamból kiindulva. Én nem szoktam nagyon követni az adatforgalmat, ritkán jut csak eszembe. És a filmnézés meg csak úgy zabálja a megákat. Hogy megéri? Hát kinek mennyire fontos a kedvenc sorozata. :)
    Jó az az opció, hogy jelez, ha kezdődik az adás, de szerintem erre nincs szükségünk. Én tudom a kedvenc sorozatomról, hogy mikor adják, nem kell figyelmeztetni :D
  • bippo #6
    Ja, majdnem mindenhol, de melyik ingyenes/nyilvános, ill. mozgó járművön (busz, autó, vonat) nehézkes.
    Nagy adatforgalmú előfizu megoldás lehet, de azok biztos drágák is. Megér ennyit? (nem vagyok képben a _konkrét_ árakkal)
  • babapofe #5
    bippo, már kb. mindenhol van wifi - ez azért megoldja a problémát sok esetben ;)
    Arról nem is beszélve, hogy aki már ilyen kategóriájú telefont vásáról (az SE Xperia család tagjai nem éppen low budget masinák :D :D) annak általában van hozzá nagy adatforgalmú előfizetése. denfer, szerintem marha jó az alkalmazás "A felhasználók beállíthatják, hogy mobiltelefonjuk figyelmeztesse őket kedvenc műsoruk tévés kezdetére." - ezt pl. én nagyon szeretem. Port.hu-n is mindig beállítom, hogy küldjön emlékeztető mail-t arról a műsorról, amit meg akarok nézni. De az AXN-nél még viccesebb, hogy a telefonom jelzi :D :D
  • denfer #4
    Én is ezt kérdezném elsőként, hogy valakinek van e már tapasztalata? Írjon pár sort, véleményt az alkalmazásról!
  • kalaposkan #3
    Egyébként valakinek van már vele tapasztalata? Én tök kíváncsi lennék, hogyan működik ez, mennyire élvezhető a dolog stb...
    Amúgy a kezdeményezés jó, de bippo-val teljes mértékben egyetértek, a költségekre nem árt odafigyelni...
  • bippo #2
    Net 500 MB-as csomagot :)
    Ja, megnézek 3 epizódot, és le is merítettem a keretet, utána meg fizethetek, mint az állat. Ilyet _csak_ korlátlan netelőfizetéssel vagy wlanon ajánlanék bárkinek is.
  • magnitudo #1
    Ez egy elég okos dolog, ezen gondolkodtam pár hete hogy egy ilyet kéne csinálni és erre....itt van!:)Több Tv csatorna is kiadhatna ilyen programot. Egyik nap biztosan ki fogom próbálni hogy milyen. Van pár sorozat amit nézek az AXN-en:) Amúgy meg ebből is látszik hogy a SE mekkora lehetőséget lát az androidban, és van is benne. Több ilyet még!!:) "Az alkalmazás segítségével megoszthatják ismerőseikkel a Facebookon, a Twitteren, SMS-ben, illetve e-mailen, hogy éppen melyik műsort nézik az AXN Playeren." - már minden megoldható egy alkalmazással,hihetetlen...!