Szekeres Viktor

Az új Dolog első plakátja

Nem sok mindent árul el A Dolog című 2011-es film plakátja történetéről és szereplőiről, de arra már utal, hogy valami nem emberi veszedelem fenyegetésének árnyékában fog játszódni a film.

A pár napja mozikba került előzetes előtt a Universal Pictures egy plakáttal is megörvendeztette a horror műfajának azon rajongóit, akik várják, hogy A Dolog, azaz a The Thing bemutatásra kerüljön októberben. A Matthijs van Heijningen által rendezett, Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Jonathan Lloyd Walker és Adewale Akinnuoye-Agbaje főszereplésével készült film az 1982-es nagy sikerű John Carpenter-filmnek szolgál majd előzményül.

Az előzményfilmek műfaját jól művelni meglehetősen nehéz, hiszen sokan úgy vélik, hogy nem egyszerű olyan sztorit érdekesen elmesélni, melynek ismerjük a befejezését, illetve a folytatását - A Dolog esetében márpedig ez a helyzet. A készítők mindenesetre hisznek benne, hogy az Antarktiszon játszódó, alakváltó lényes filmjük a csavaroknak köszönhetően még így is le fogja nyűgözni a horrorrajongókat.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!