Szekeres Viktor

Underworld 4: Az első kép Kate Beckinsale-ről

Kate Beckinsale visszatér a januárban mozikba kerülő negyedik Underworld-filmre, az Új hajnal-ra, melyet 3D-ben forgattak Kanadában, s melynek az első fényképe már meg is jelent.

Az elmúlt héten az Entertainment Weekly megjelentette az új Emlékmás első hivatalos fényképét. A lap ugyanezen számában megjelent az első kép a negyedik Underworld-filmre visszatérő Kate Beckinsale-ről, illetve karakteréről, Selenéről. Ez a párosítás ráadásul nem véletlen, hiszen az Emlékmást az a Len Wiseman rendezi, aki egyrészt Kate Beckinsale férje, másrészt az első két Underworld-filmet rendezte, harmadrészt pedig producere a negyedik epizódnak, az Underworld 4: Új hajnal-nak (Underworld Awakening). Az már csak hab a tortán, hogy Beckinsale is szereplője lesz az Emlékmásnak.


Az Underworld 4: Új hajnalt egyébként Mans Melind rendezi, aki eddig svéd filmeket és sorozatokat készített, csak 2010-ben debütált Amerikában a Shelter című horrorral. Ezúttal már komolyabb mozifilmet kellett készíteni, ráadásul sokaknak jó hír lehet az is, hogy a filmet 3D-ben forgatták. Az amerikai premierre január 20-án kerül sor.

A Comic Con-on egyébként már egy előzetesféleséget is levetítettek a rajongóknak, amely remélhetőleg nemsokára utat talál a netre is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #7
    Erősen várós kategória.
    Én úgy csináltam volna, hogy a 3. részt (A vérfarkasok lázadása) egy 30 perces akció dús blokkba sűrítettem volna, mintegy előzményként és utána jöhetett volna a Kates 4. rész , 1-2 történetszállal összefűzni a kettőt, arra vigyázva hogy a teljes filmben nem 4 percenként visszatekintünk a múltba. Tehát teljesen elhatárolható 2 külön szegmens.
  • donceleger #6
    Szeretem ezt a sorozatot, az első rész jó volt, a második még jobb, a harmadik viszont nem tetszett, de egyszer nézhető volt. Szerintem azzal kúrták el, hogy előzmény film volt. Ezt az előzmény dolgot egyetlen filmnél sem szerettem, legalábbis kevés helyen jött be. Remélem ez a 4. rész a 2. rész folytatása lesz.
    Sokak örömére 3D-ben!
    Hát köszi, én inkább nem kérek belőle! Vagy legyen 3D, de akkor ne akarjanak mindent a látványra építeni, mert az nem jó.
  • hungi #5
    Akkor onnan lehet tudni hogy ez nem az Emlékmásból van, hogy itt nem tudja becsukni a kék kontaktlencsétől a száját még lövés közben sem?
  • Rotyoka #4
    3D vel fogják elkúrni.
  • tibisan #3
    felül , oldal , meg hátulnézetből nem volt még ellőve ez a beállás a katitól..
    persze ,hogy el kell lőni 4.szer is , mert szavak nélkül is tudjuk már, ez anderwörd kép
  • sajtosnudli #2
    Nekem nagyon tetszett az első rész, csak kár hogy a másik kettőt még nem tudtam megnézni:(
  • TVelvet #1
    Csak miatta nézem meg általában. :)