A Machete egyik folytatása az űrben fog játszódni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyet értek veled, tényleg erõltett volt. A terror bolygó telitalálat, de itt lehetett érezni az izzadság szagot. Mármint az alkotóékét. Nagyon erõltett volt ahogy a kamu trailer jeleneteit beledolgozták a filmbe. Úgy igazából nem is nevettem jóízût. De hátha jobb lesz következõ felvonás...
A terror bolygó után érthetõ volt, hogy R.R bepróbálkozik a Machetével, de nekem nem tetszett a film. Annak idején a bemutató" ütõs volt, de a végeredmény túl erõltetett lett. Nem kezdõdött rosszul, de hamar elromlott, a vége meg totál szar volt. Látszott, hogy a jobb ötletek kifújtak a film elején. Szerintem az se biztos, hogy lesz második rész, ha ennyire az elején vannak a dolognak, hogy megállapodtak a folytatásról, akkor innen még simán visszatáncolhat R.R. meg a stúdió is. Szerintem így is lesz, elõször csak csúszásról lesz szó, aztán meg jegelik a projectet valamire hivatkozva. De ha el is készül, akkor nagyon oda kell magukat tenniük, mert az elsõ résznél sokkal több kell. Bár engem az elsõ rész után nagyon nem villanyoz fel, hogy Danny Trejo másodjára is végtagokat aprít. Az elsõben ez jó volt, hiszen ez lényegében sava-borsa volt a filmnek, ha máson nem nagyon, de ezeken röhögött az ember, hogy kit, hogy nyír ki, de másodjára unalmas lesz. Az ûrös téma meg szerintem csak egy vicc, a leírtak alapján erre nincsenek vevõk.
NEXUS6
Igeeen, pontosan ezért!<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Én nem tudom, de ez a Machete egy viccnek is rossz... Annyira bugyuta film hogy az már fáj, ennek akarnak folytatást? =D

hátha már csak ilyen ötletekkel tud halivúd elõállni ami eredetinek számít, akkor inkább jöjjön a sok remake, reboot
a_n_d_r_e_w
Akkor ez az igazi Duke nukem, az illegalis bevandorlo, a tobbit csak "hollywood" tette hozza 😄

One Vision. One Purpose.

Ezért szeretjük Rodrigezt. (mert elmebeteg😄)

Nem, ne, eredeti. Totál elcsépelt. Minden második film arról szól, hogy egy mexikói igazságosztó az ûrben tesz rendet.
Ez most egy hoax? (Ez neked eredeti ötlet?)
Végre valami eredeti ötlet, erre jönnek a hisztispicsák.
falu
ennek a Rodrigeznek nem kéne ennyit füvezni

...Falu... hátétépé kettőspont per per falu pont me

Mi van????

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Dynamic
aha.. jól van, oké...<#wilting>