Szekeres Viktor

Edward Norton a Bourne-rejtély 4 főgonosza?

Ha sikerül meggyőzni Edward Nortont, akkor ő lehet Jeremy Renner ellenfele a Bourne-sorozat jövőre bemutatásra kerülő negyedik epizódjában, a női főszereplő pedig Rachel Weisz lehet.

Úgy tűnik, hogy a Universal Pictures belevágott a casting folyamatba, már ami a Bourne-sorozat legújabb, negyedik epizódját, a Bourne-örökséget (The Bourne Legacy) illeti. A Variety információi szerint először a főgonosz szerepét fogják lefixálni, s erre Edward Norton a legesélyesebb, a készítők, Tony Gilroy rendező vezetésével ugyanis jelenleg vele tárgyalnak, s ha minden jól megy, akkor ő lesz az új főhőst alakító Jeremy Renner ellenlábasa.

Edward Norton nem először alakítana rosszfiút a filmvásznon, hiszen már az Amerikai História X-ben és a Harcosok klubjában sem feltétlenül pozitív főhős volt, de az Olasz melóban végképp átállt a sötét oldalra. A Variety egyébként azt is biztosnak véli, hogy a Bourne-örökség női főszereplője Rachel Weisz lehet. A filmmel kapcsolatban a rendező és a főszereplő személyén kívül jelenleg tehát csak a 2012. augusztus 3-i premierdátum tűnik biztosnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #7
    Lassan Bourne is olyan lesz, mint a Bond. ÁLlandóan új színészhez kell hozzászokni...
  • pokolfiu #6
    nem mondtam, hoyg a már leforgatott, és reklámozott 4. részben.....
  • NEXUS6 #5
    Mostanában néztem meg megint a Harcosok klubját.

    Háromszor.
  • portable #4
    MI4-ben tuti nem
  • rafakata #3
    de jó lenne végre moziban is látni tőle valamit :)
  • unrealnoise #2
    jó lenne már valami komolyabb szerep neki... Mondjuk DiCapriohoz képest a karrierje eléggé szarul alakul, egyre gyengébb a filmekben vesz részt... A menedzsere, vagy ő kapja már össze magát, mert kurva sok van a paliban, de ehhez kell korrekt forgatókönyv, meg rendező is... Ezekből mostanában meg nem sok volt... Hol van már az Utolsó éjjel, a Harcosok Klubja, meg az Amerikai História X...
  • pokolfiu #1
    renner veszi át hunt szerepét is az MI-ben nem? (legalábbis ezt mondogatják...) azé' ez így fura lesz...