Szekeres Viktor

Plakátok a Sherlock Holmes 2 - Árnyjátékhoz

Már plakátokat is kapott a Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték, melynek hazai premierje a Warner tiltása, valamint az új Mission Impossible közelsége miatt lehet, hogy 2012-re fog csúszni.

A múlt héten megérkezett első előzetes előtt a Warner Bros. Pictures kiadta a Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) első két plakátját is. A képek amellett, hogy Holmest (Robert Downey Jr.) és Watsont (Jude Law) ábrázolják elsősorban, megmutatják nekünk a másik két főszereplőt is: a Jared Harris által alakított Moriarty professzort, valamint A tetovált lányból ismert Noomi Rapace játszotta Simet. Mellettük még Eddie Marsan, Stephen Fry és Gilles Lellouche fog komolyabb szerepet kapni a kosztümös akciófilmben.

Klikk ide! Klikk ide!

A Sherlock Holmes 2 - Árnyjáték magyarországi premierjéről még mindig nincs információ, de szinte biztosra vehető, hogy nem az amerikai december 16-i dátummal számol a gyártó stúdió, hiszen a Warner a hazai forgalmazó által kiadott hírek szerint nem is olyan régen úgy döntött, hogy nem ad világpremiereket Magyarországon. Ez pedig azt jelentheti, hogy így december 15-én (mivel itthon, Amerikával ellentétben nem pénteken, hanem csütörtökön kezdődik a mozis hét) csak a Mission: Impossible: Fantom protokoll lesz látható a nagyszabású decemberi alkotások közül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hdo #16
    Hát, egy mátrixnál biztos sokkal következetesebb volt! Az meg kifejezetten tetszik, hogy nem rágnak mindent a szádba, és magyaráznak meg mindent!
  • donceleger #15
    az összevisszaság nem a cselekmények szálaira értendő, hanem magára a cselekményre! nekem legalábbis értelmetlen volt, mikor kinek az álmában voltunk, aztán a végén mégis csak a pörgött az a szar, szóval akkor semmi sem volt valóságos?
    lehet szánok rá időt és majd megnézem még egyszer!
  • hdo #14
    Ja, marha jó vélemény, főleg hogy egyetlen lineáris szálon mellékágak nélkül fut az egész, az egyetlen dolog ami kicsit kitéríti ebből az a keretes szerkezet! :D
  • Reg5 #13
    Inception mint összevisszaság? Végülis ez is egy vélemény...
  • hdo #12
    Habár egyetértek és szerintem is jó volt mindhárom film, Inceptiont egy lapon emlegetni Avatarral azért kicsit durva. Másrészt a divatfikázókat fikázni is divatfikázás. :P
  • Zombee #11
    Az Avatar tényleg rotty :)
  • zetortraktor #10
    Jelölném a hozzászólás a hét legostobább kommnentjének.
  • donceleger #9
    Szerintem is jó film ez, sőt hosszú idők óta az egyik legjobb, de az inception egy unalmas elnyújtott összevisszaság, nem mondanám jónak, olyan egyszer nézhető kategória. Az Avatar is ugyanez! Hosszú és pár jól megcsinált jeleneten kívül semmit sem mutat. Nálam ez kevés!
  • Old PS Fanboy #8
    Szerintem durván jó film volt, de hát muszáj utálni hisz népszerű és sikeres.
    Az Inception is szar volt mi?
    Meg az Avatart is égetnéd nemde?
  • NEXUS6 #7
    Szerintem meg jól értékelem a filmeket.


    Az ember inkább gondolta volna valami Spielberg szösszenetnek, mint egy Guy Ritchie filmnek, mintha nem is ő csinálta volna.
    Monjuk így, hogy igen, mást vártam. Kicsit vagányabbat.
    Sokkal vagányabbat.