Szekeres Viktor

Stallone ezúttal is legyőzhetetlen volt

Rambo újabb története és egy Wesley Snipes-akciófilm magas nézettséget hozott péntek este a Film+ csatornának. Ennek köszönhetően a filmes adó még a Viasat3-at is maga mögé szorította.

Sylvester Stallone és a Rambo-sorozat a filmtörténelem fontos része, nincs olyan epizód, amelyet érdektelenség övezne - ha tévéről vagy videótékákról van szó. Péntek este a harmadik részt tűzte műsorára a Film+ csatorna és ezúttal is - ahogy az előző két részt -, rendkívül sokan nézték a 18-49 éves korcsoportban. A 7,7 százalékos közönségarány mutatja, hogy Stallone filmjei még ma is nagy népszerűségnek örvendenek a tévénézők körében.

Klikk ide!

Az utána következő film sztárja, Wesley Snipes is a közönségkedvencek közé tartozik. Az amerikai akciósztárral péntek este a 2000-ben készült A harc mestere című filmet adta a Film+, és 9,7 százalékos közönségarányt ért el a kiemelt korosztályban. E két film eredményeinek köszönhetően a Film+ péntek este főműsoridőben, a 18-49 éves korosztályban átlag 5,6 százalékos közönségarányt ért el, ezzel megelőzte a Viasat3-at is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adler30 #4
    Száz méteren belül nem fordítanék hátat az öreg Arnie-nak.Max tisztelet neki
  • Rotyoka #3
    Alapjában egy szar adó, de az ilyen reklámokkal nálam csak plusz pontokat kap mert ötletesek
  • AZTA #2
    Hát igen, néha jobb filmet adnak mint a rtl-tv2...bár ez annyira nem nehéz feladat :D
  • kissssss #1