Szekeres Viktor

2011 első nagy sorozatsikere

Alig kezdődött el az év, de máris örülhetnek a Pretty Little Liars című tinisorozat rajongói, ugyanis a széria a nyári finálé óta majdnem megkétszerezte a nézőszámát, s a csatorna zászlóshajójává lépett elő.

Amerikában január harmadikán folytatódott az ABC Family csatornán a Pretty Little Liars című rejtélyes tinisorozat első szezonja. Az őszi pihenőt követően új epizódokkal tért vissza a széria, s úgy tűnik, hogy a nézők sem pártoltak el tőle, sőt, rengeteg új ember is csatlakozott a négy tinilányról és egy rejtélyes gyilkosságról szóló szériához, melyet Sarah Shephard népszerű regénysorozata alapján készítettek.


A téli epizódok első tagja 4,2 milliós nézettséget ért el, s különösen az ABC Family-nek fontos korcsoportokban teljesített jól a rész, hiszen a 18-34 (1,2 millió néző) és a 12-34 (2,5 millió néző) éves nők között a csatorna történetének második legjobb eredményét produkálta. A kiemelkedő nézettség természetesen a Pretty Little Liars eddigi, viszonylag rövid történetének is a legjobb eredménye volt, hiszen a nyári premier idején még csak 2,5 millióan nézték a szériát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mochee #1
    Nagyon jó ez a sorozat, a tizedik rész után ezt vártam a legjobban.