Szekeres Viktor

18 éven felülieknek szól a nyár komédiájának előzetese

Az idei nyár egyik legjobban várt komédiája mindenképp a Szerepcsere lesz, ami többek között annak is köszönhető, hogy ezúttal nem lesz sok vicces film a legmelegebb hónapokban.

A Moviefone jóvoltából megérkezett a Szerepcsere (The Change-Up) első előzetese, melyet, ki tudja, miért, de az előzeteseknek szóló legmagasabb korhatár-jelzéssel láttak el Amerikában, így a fiatalabb korosztálynak szóló filmek előtt nem is reklámozhatják. A Szerepcsere két főszereplője Jason Bateman és Ryan Reynolds lesz, de viszonylag fontos szerepben fel fog tűnni az az Olivia Wilde, aki tavasszal például azért tért vissza késve tévésorozatába, a Doktor House-ba, mert ezen a filmen dolgozott.


A Szerepcsere története nemhogy az előzetesből, de már a film címéből is kiderül, nincs rajta mit ragozni, hiszen egy kedvelt, 2-3 évente a mozikban is felbukkanó koncepcióról van szó. Amerikában augusztus ötödikén kerül mozikba a film, míg nálunk augusztus 11-én - természetesen szinkronizálva. A magyar premier pikantériája, hogy a komédia mellett még a Zöld Lámpás is ezen a héten lesz látható először a mozikban, vagyis mindkét nagy, hollywoodi premier főszerepében Ryan Reynoldsot láthatja a nagyérdemű.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!