Szekeres Viktor

Király lett a Király! magyar előzetese

A UIP-Duna Film tervei szerint itthon a mozikban is látható lesz a Király!, mégpedig magyar szinkronnal, azaz Speier Dávid újfent kiélheti magát nyelvi lelemények terén, hiszen a középkori környezet rengeteg poénlehetőséget kínál.

Most már biztosra vehetjük, hogy nálunk is bemutatásra kerül az év egyik legagyamentebb komédiája, a Your Highness, mely a magyar keresztségben a Király! címet kapta. Az Amerikában április nyolcadikán bemutatásra kerülő fantasy komédiát itthon a UIP-Duna Film július hetedikén teszi elérhetővé a hazai közönség számára - magyar szinkronnal.


A Király!-t az Ananász expresszel befutó David Gordon Green rendezte Danny McBride és Ben Best forgatókönyvéből. A főbb szerepekben pedig McBride mellett az Ananász expresszben is szereplő James Franco, valamint Zooey Deschanel, Natalie Portman és Justin Theroux lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DaemoonHunter #5
    Angolul jobb, bár én a vígjátékokat előszeretettel nézem szinkronnal, ha el nem basszák, most szerintem egész tűrhető, 1-2 jó poént is sikerült jól átemelni. Várós.
  • xido #4
    Én pedig kivételesen azt mondom,tök jó lett a szinkronos előzetes,a hangok is a megszokottak és a fordítás is jó lett az eredetihez hű..de most akkor kimaradnak belőle a durva szó-poénok vagy nem?:)
  • plu604 #3
    btw angolul mókásabb, azt hiszem nem várom meg a magyar szinkront.
  • plu604 #2
    bazmeg az a cím...
  • Wittgen #1
    McBride nagy arc, bírom a munkáit/filmjeit. Reményeim szerint ugyanolyan ütősek lesznek, mint más filmekben (pl Franco és McBride egy csomó filmben cameozik együtt mostanában és szállítják a poénokat).

    Azért elég gáz, hogy 3 hónapot kell várni a hazai premierre.