Szekeres Viktor

Itt a Másnaposok 2 első előzetese

Péntektől már látható lesz az amerikai mozikban a Másnaposok folytatásának első előzetese, de a netre már csütörtökön felkerült a Warner komédiájának első videóanyaga, ami nem sikerült túl hosszúra.

A Warner Bros. Pictures stúdió az Elhajlási engedély (Hall Pass) című, a Farrelly-testvérek által rendezett komédia előtt végre bemutatta, s az interneten is elérhetővé tette a Másnaposok folytatásának a The Hangover Part II-nak az első előzetesét. A viszonylag rövid videó lehet, hogy többeknek csalódást fog okozni, hiszen egyelőre nem trailerről, hanem csak afféle teaserről, kedvcsinálóról van szó, melyből nem sok derül ki a második részről - annál több a 2009-es első epizódról alkotott újságírói véleményekről.


Az Amerikában május 26-án bemutatásra kerülő második Másnaposok-film az első rész pozitív kritikái és hatalmas sikereit követően a nyár(elő) egyik legbiztosabb sikerének ígérkezik. A Thaiföldön játszódó történetet ismét csak Todd Phillips rendezte, s a főszereplők közül is mindenki (Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha) visszatért a folytatásra, sőt, pár első részes mellékszereplőt (Ken Jeung, Mike Tyson) is viszontláthatunk, egy-két epizódszereplő nagyágyú (Liam Neeson, Jeffrey Tambor) kíséretében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #13
    Úristen. akkor elmagyarázom, mint eg yóvodásnak.

    A kettes számot azért írtam, mert ha Hangover 2 lenne a címe, akkor majdnem biztosra lehetne tudni, hogy mi lesz a magyar. De (idézem magam megint gyk) "nem egy kettes számot ragasztottak oda, hanem azt, hogy Part II. Ez még sok minden lehet." Vagy Másnaposok 2. Vagy Másnaposok 2. rész. Vagy más.
  • regnvm #12
    A tököm kivan hogy bármilyen oldalon bármilyen cikket olvasok az első kb 5 hozzászólás a cikk témájával kapcsolatos a maradék 150 pedig abból áll hogy egymást hülyézik az emberek,illetve a cikket szólják le. 3 bekezdésben írták le a cikket és nem ugyanannyi sorból állnak (3-6-6) valaki nem akarja esetleg ez miatt kiverni a hisztit,leírni hogy ilyen cikkíró ő is lehetne mindenféle végzettség nélkül? Esetleg kikeresni hol maradt le véletlen egy vessző vagy valami,csak hogy beszólhasson? Legalább neten legyetek kulturáltak ha már az életben a gyűlölködők országa vagyunk.
  • Nailyenugysincs #11
    Nem azt írtam oda hogy egy kettes számot ragasztottak oda hanem azt hogy "második rész", ami angolul "part II". Tanulj meg olvasni.
  • Nailyenugysincs #10
    Szerintem az is izgalmas lenne hogy bemutatják az első részt megelőző éjszakát:D Ahogy kiderült a filmből elég durva volt:D:D:D
  • buklee #9
    A harmadik meg az előzményfilm, Aznaposok XD
  • zetortraktor #8
    Nem egy kettes számot ragasztottak oda, hanem azt, hogy Part II. Ez még sok minden lehet. 2, vagy 2. rész, vagy idétlen szójáték. Harmadnaposok.
  • buklee #7
    Mert a Die Hard 2 címe az lett, hogy drágán add az életed 2? Majd ha lesz hivatalos magyar cím azt írják ki, ezen nincs mit vitázni.
  • Nailyenugysincs #6
    Szerintem nagyon nehéz kitalálni a második rész magyar címét. Angolul is ugyanaz mint az eső csak odaragasztották hogy második rész. Ennyi.
  • buklee #5
    Talán mert még nincs hivatalos magyar címe?
  • zetortraktor #4
    Kicsit buta lehetsz, ha ilyesmiket kérdezel. Van egy film, aminek van magyra címe és amely folytatásának nincs magyar címe. Te két mondatban írtad volna le? Vagy úgy, hogy a Hangover folytatásának, a Hangover Part II-nek. Akkor lettél volna csak menő. Faszom az ilyen amerikabuzikba.