Szekeres Viktor

Új képpel köszönti a Másnaposok 2 az előzetest

Az első Másnaposok 2-előzetesre még pár napot várni kell, addig is meg lehet tekinteni egy újabb promóciós képet a Warner Bros. gyűjteményéből, mely alapján nagyjából sejthetjük, mi fog történni hőseinkkel.

A Másnaposok rajongói, valamint a folytatást epekedve várók múlt héten értesülhettek arról, hogy a Másnaposok 2 első előzetese ezen a héten kerül bemutatásra, majdnem napra pontosan 3 hónappal az amerikai premier előtt. Az első hivatalos képsorokat a Warner Bros. a nálunk március harmadikán mozikba kerülő, de Amerikában pénteken bemutatásra kerülő Elhajlási engedély (Hall Pass) kópiái előtt fogja bemutatni.


Amíg pedig nincs előzetes, addig kénytelenek vagyunk beérni a Warner által elénk dobott csontocskával, azaz egy újabb hivatalos promóciós képpel. Az Ed Helms, Zach Galifianakis, Bradley Cooper és Justin Bartha főszereplésével készült folytatás Thaiföldön játszódik, ott kerül sor ugyanis Stu esküvőjére. A vőlegény pedig semmit nem akar a véletlenre bízni és egy teljesen visszafogott legénybúcsút hozat össze magának. Az események azonban ezúttal sem a tervek szerint alakulnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)