Szekeres Viktor

Hollywood legifjabb akciósztárja így hódítja meg a nézőket

Taylor Lautner napjaink egyik legkeresettebb színésze, Hollywood feltett szándéka, hogy akciósztárt faragjon belőle, nem véletlen, hogy 1-2 év alatt majd féltucat film főszereplőjeként láthatjuk majd.

Ha azt írnánk, hogy megérkezett John Singleton új thrillerjének, az Abduction-nek az előzetese, akkor lehet, hogy páran felkapnák a fejüket, hiszen Singelton korábban olyan filmeket készített, mint a Négy tesó, a Shaft, a Rosewood - Az égő város, no meg persze az alapfilmnek számító Fekete vidék. Azonban, ha mindehhez hozzátesszük, hogy az Abduction főszereplője nem más, mint Taylor Lautner, akkor valószínűleg már csak tinilányok és a tinifiúk kisebb csoportja fogja folytatni a csápolást.


Pedig az Abduction-ben minden lehetőség megvan, hogy egy pörgős akciófilmmé váljon, ráadásul a szeptember 23-án bemutatásra kerülő alkotásban Lautner mellett igen illusztris színészgárda képviselteti magát: Lily Collins, Alfred Molina, Jason Isaacs, Maria Bello, Michael Nyqvist, Sigourney Weaver, Denzel Whitaker, Tim Griffin and Elisabeth Rohm. Kérdés, hogy a személyazonossága kutatása közben a hatóságok elől menekülő fiú története mennyire köti le a közönséget.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #22
    Nem is lesz ez olyan rossz. :)
  • zserrbo #21
    Csak lesz olyan film, amiben nem játszik és nézhető is...
  • Tower Guard #20
    Jajjj csak ettől kíméljen meg az élet! Ez napjaink egyik legkeresettebb színésze. Pfff hogyan jutottunk idáig?
  • cateran #19
    Errm..aki szerint ez valami nagy szam test, az legyen szives vegye figyelembe, hogy a zusaban (sic!) "kicsit" mas a testneveles az iskolakban es a legtobb leendo profi amerikai focis csumesz nagyjabol igy nez ki(mar ebben a korban)...(meg parmillioan mondjuk californiaban..)
  • adampierson #18
    Némmá, itt is motorozik. Seagal motorozott ennyit? Fuu. már várom mikor fog Motorversenyzőt játszani. Ha felszedne pár kilót eljátszhatná Pault az American Chopperből-ből. Akkor eljátszhatná, hogy csinálja is őket. Nem árt a változatosság.
  • JohnR #17
    Bocs, az előző nem Murder3-nak ment, hanem kalapos01-nek.
    Reggel van még.
  • JohnR #16
    Figyelj cimbora, ne legyél már ekkora gyökér és ilyen demagóg dumát nyomsz itt el. Az a nagy büdös helyzet, hogy közel a harminchoz 194 cm-es magassággal és 98 kg-val, heti 3-4 alkalom x 1 óra edzéssel nem hinném hogy irigykednem kellene rá. Nem vagyok olyan kigyúrt mint Ő,sőt még kigyúrt sem, csak vigyázok a testalkatomra, semmi szer, csak egy kis edzés.
    De komolyan mondom, ne is haragudj meg, mert rossz szavakkal illettem hőn szeretett tinibálványodat, kinek dedikált fotóját biztos a párnád alá teszed lefekvés előtt. Béke veled.
  • Dynamic #15
    Hú, hát ennek a gyereknek tényleg se íze, se bűze. Ráadásul, amikor barátnőm nézte az Alkonyat sorozatot, és én meg néha odasandítottam, akkor még jóképű fickónak tűnt, de a trailert nézve szembesülök azzal, hogy iszonyat fura és torz feje van.
  • Broafka #13
    ez tényleg ilyen Steven Segal 2 ez a gyerek. A film egész jónak tűnik, főleg ha valaki más főszereplőt képzelek a helyére. Iszonyatos ez a gyerek, és még szerintem nem is olyan nagy szám :-/
  • opeca #12
    Kár volt rá felfigyelni mert semmi színészi vénája nincs.