Szekeres Viktor

Az SG-olvasókat sem érdekli The Rock, az akciósztár?

Úgy tűnik, hogy nem csak Amerika ábrándult ki The Rockból, az akciósztárból, hanem az SG olvasói is, hiszen a színész új akciófilmjénél még Anne Hathaway romantikázását is többen várták januárban.

Nem is olyan régen az egyik hírünkben meglepve tapasztaltuk, hogy Amerika kiábrándult The Rock-ból, az akcióhősből, legalábbis ennek tudható be, hogy a családi filmek után a keményebb műfajba visszatérő Dwayne Johnson legújabb mozija, a Rohanás (Faster) hatalmasat bukott hazájában.


A film Amerikában alig 23 millió dollárt keresett, ami nagyjából ugyan megfelel a gyártási költségeinek, de ilyen teljesítményeket inkább Jason Statham szokott produkálni - The Rock korábbi akciószerepei 50 milliós bevételt jelentettek, bár az is igaz, hogy a 28 milliót produkáló Doom után döntött úgy a színész, hogy műfajt vált.

Meglehet, hogy idehaza is bukás lesz a Rohanás sors, hiszen az Amerikán kívül eddig alig 2 millió dollárt felmutató akciózás korábbi szavazásunk szerint mindössze az SG-t olvasók 5%-át érdekli legjobban a hazai januári premierek közül, nagyjából annyi embert, mint A következő három nap című felnőtt thriller. A havi kedvencek listáját egyébként a Zöld Darázs vezeti, az olvasók 30%-át Michel Gondry képregényfilmje izgatta legjobban a hónapban, a második helyet 21% a hatalmasat zakózó Piranha 3D, míg a harmadik helyet, egy másik bukta, a Boszorkányvadászat szerezte meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #7
    Jo film lesz ez, a felmeres meg egy fas...ag.....
  • funkyman #6
    Ha a tömegizlés nem szereti akkor lehet hogy jó film :)
  • qwas #5
    Részemről is még egy pont a Sziklának. A Doom ugyan nincs meg a gyüjteményemben, de erre a filmre én is kíváncsi vagyok.
  • Aldo Moro #4
    Megyek is letölteni.
  • Szefmester #3
    Én is várom a rohanást, de nekem mindegy hogy a humorosabb kalandfilmek, és családi filmekben alakít, vagy kőkemény akciófilmben. Csak jó történet kell és neki való karakter.
  • b3nnyr4y #2
    Detto. Én is meg fogom nézni moziban. Zöld Darázs 3D, ezért nézi meg a magyar. De mivel konvertált 3D az is (ha jól tudom), mindegy lenne, ha sima 2D-ben néznék.

    A Rohanás meg tipikus bosszúálló film, ilyen is kell. Charles Bronson és Clint Eastwood filmjei napjainkba ültetve.
  • Wittgen #1
    Heh, engem érdekel a film, az előzetes nagyon ott van. Arról meg nem tehet, hogy a Doom olyan lett amilyen, hiszen eleve elszarták a forgatókönyvírók, esetleg max abban hibás, hogy elfogadta a szerepet.